پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ , 21 Nov 2024
جالب است ۰
آیا بلک بری کنار می رود؟

پنتاگون اندروید را تایید کرد

اندروید که توسط گوگل و شرکت های دیگر توسعه یافته، برنامه ای متن باز است که می تواند به سادگی برای کارهای مختلف پیکربندی شود. برای مثال بخش فنی وزارت دفاع به سادگی می تواند برنامه های امنیتی لازم را تولید و بر روی آن نصب کند
منبع : سایت نگهبان
احتمالا تا به حال زیاد شنیده باشید که امن ترین موبایلی که رسما توسط پنتاگون تایید شده و توسط روسای جمهور و مقامات امنیتی آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد محصولات بلک بری هستند. حال پنتاگون نسخه ای از اندروید را که بر روی سخت افزار دل اجرا می شود، برای استفاده رسمی در وزارت دفاع (در کنار بلک بری) مورد تایید قرار داده است.

البته این بدین معنی نیست که کارکنان وزارت دفاع می توانند از هر تلفن اندرویدی که بخواهند استفاده کنند. پنتاگون تنها موبایل های دل که اندروید نسخه ۲.۲ روی آنها نصب شده باشد را تایید نموده است. نکته جالب اینجا است که شرکت دل به تازگی تولید تلفن های دل استریک با اندروید ۲.۲ را متوقف کرده است. اما با توجه به این اعلام نظر پنتاگون، تلفن Dell Venue را با اندروید ۲.۲
برای استفاده کارکنان وزارت دفاع عرضه نموده است.

چرا وزارت دفاع اندروید را انتخاب کرد؟

دلیل این امر ساده است: متن باز بودن این پلتفرم. سایت استارز اند استریپس در گزارشی می گوید: « اندروید که توسط گوگل و شرکت های دیگر توسعه یافته، برنامه ای متن باز است که می تواند به سادگی برای کارهای مختلف پیکربندی شود. برای مثال بخش فنی وزارت دفاع به سادگی می تواند برنامه های امنیتی لازم را تولید و بر روی آن نصب کند.»

ارتش هم قبلا آزمایش های گسترده ای را بر روی نمونه اولیه ای از نوعی ابزار موبایل مانند انجام داده که قرار بود استفاده چندگانه ای داشته باشد. این ابزارها می توانست تاکتیک های نظامی را هم تغییر دهد.

این سایت می گوید تنها دلیل تایید نشدن iOS هم این بوده که اپل زیادی سفت و سخت به سیستم عاملش چسبیده و کنترل بسیار زیادی بر روی این پلتفرم دارد.


چرا تشکیلات دولتی نمی توانند از iOS استفاده کنند؟

استفاده از آیفون اپل یا سیستم عامل iOS به صورت رسمی توسط دولت ها کاری پرخطر و ریسک پذیر است. به خصوص وقتی قرار باشد توسط دولتهای
غیر آمریکایی به صورت رسمی مورد استفاده قرار گیرد. چندی قبل مشخص شد که اپل از طریق چیپست جی پی اس داخلی اش حرکات شما را پیگیری و ثبت می کند. مثلا هنگامی که رئیس مجلس انگلیس از آی پد استفاده می کند، هر چیزی که وی بخواهد روی آی پد بریزد باید از آی تیونز استفاده کند که احتمالا آنها را روی سرورهای اپل قرار می دهد. اگر وی از آی کلود استفاده کند، آنگاه هر اطلاعاتی که بر روی اکانت کلودش نگهداری کند، در اختیار شرکت اپل خواهد بود. خب، این موضوع به صورت بالقوه برای نهادهای دولتی یک خطر امنیتی است که اپل از هر کار و عمل آنها آگاهی داشته و به نسخه ای از فایل های شان دسترسی داشته باشد.

از دیگر سو، اندروید هیچ چیزی شبیه آی تیونز ندارد که داده های شما را پیگیری کرده و اطلاعات مربوط به آنها را ثبت نماید. همچنین از آنجایی که اندروید باز متن است، می تواند بسیار امن تر باشد و افراد متخصص و خبره می توانند خط به خط کدهای آن را کنترل کنند تا هرگونه حفره و باگ امنیتی ممکن را یافته و به سرعت آن را رفع کنند. در صورتی که انجام چنین کاری در آی پد یا آیفون کاملا غیرممکن است.

کد مطلب : 246
https://aftana.ir/vdcfivd0aw6dj.giw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی