جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 Nov 2024
جالب است ۰
سیاست های تشویقی گوگل باعث کاهش امنیت شده است

انتقاد از امنیت پایین اندرویید

براساس گزارش مک آفی،سیاست شرکت گوگل تشویق هر چه بیشتر برای تولید برنامه‌های تحت اندروید است و در این راه، با مشکلاتی که دائماً بروز می‌کنند، مورد به مورد برخورد و مقابله می‌کند. در حالی که سیاست شرکت اپل کاملاً بر خلاف گوگل، مبنی بر پیشگیری به جای معالجه است
به گزارش افتانا از روابط عمومی شرکت مهندسی شبکه گستر شرکت مک آفی با انتشار گزارشی درباره بدافزارهای فعال در محیط اندروید، رفتار سهل‌انگارانه شرکت گوگل در خصوص امنیت دستگاه‌های همراه(Mobile Devices) را مورد انتقاد قرار داده و معتقد است که گوگل برای کسب بازار بیشتر برای سیستم عامل اندروید به مشتریان وفادار خود جفا کرده و آنان را بیش از اندازه در معرض خطر قرار داده است.

در گزارش مک آفی به روش بسته و کنترل شده شرکت اپل اشاره شده که پس از گذشت چهار سال از انتشار سیستم عامل iOS هنوز بدافزار جدی و مخربی برای آن پیدا نشده است.

این در حالی است که اپل بیش از ۲۰ درصد از سهم بازار دستگاه‌های همراه را در اختیار دارد و یقیناً می‌تواند هدف بسیار جذاب
و مهمی برای خلافکاران و نفوذگران به حساب آید.

در مقابل، شرکت گوگل مجبور شده است که در چند ماه اخیر نزدیک به ۶۰ برنامه مخرب جاسوسی و آلوده را از بازار اندروید حذف کند. کارشناسان امنیتی معتقدند که هنوز نرم‌افزارهای مخرب زیادی در این فروشگاه گوگل باقیمانده مانده است.

براساس گزارش مک آفی، سیاست شرکت گوگل تشویق هر چه بیشتر برای تولید برنامه‌های تحت اندروید است و در این راه، با مشکلاتی که دائماً بروز می‌کنند، مورد به مورد برخورد و مقابله می‌کند. در حالی که سیاست شرکت اپل کاملاً بر خلاف گوگل، مبنی بر پیشگیری به جای معالجه است.

شاید روش گوگل از لحاظ تجاری صحیح باشد و منجر به تولید انبوهی از نرم‌افزار با کاربردهای مختلف برای اندروید شود ولی در این روش، محیط مناسبی را برای فعالیت بدافزارنویسان فراهم می‌کند که عواقب آن، خطرناک و جبران آن دشوار خواهد بود.

طبق آمار منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی Gartner، با آنکه سیستم عامل اندروید فقط روی ۵/۳۸ درصد از بازار دستگاه‌های همراه است، ولی ۶۳ درصد از بدافزارهای شناسایی شده بر روی دستگاه‌های همراه، مربوط به این سیستم عامل می‌شود.
این در حالی است که برای سیستم عامل اپل iOS بدافزاری کشف و شناسایی نشده است.
کد مطلب : 197
https://aftana.ir/vdcak0n6149no.5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی