معاون موسسه تحقیقات ICT وزارت ارتباطات گفت: بیشک روشهای فعلی مدیریت اینترنت بی ایراد نیست؛ اینترنت باید به نحوی مدیریت شود که ضمن جلوگیری از سوءاستفاده، کاربران را راضی و استفاده منطقی از آن را محدود نکند.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، موسسه تحقیقات ICT که بازوی پژوهشی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، در سالهای اخیر حمایت از پروژههای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری را در دستور کار قرار داده و آنها را در پروژه های طرف قرارداد موسسه، به مشارکت گرفته است؛ همچنان که در آغاز هر سال پروژههای پژوهشی خود را در قالب برون سپاری، به بخش خصوصی واگذار میکند.
سال گذشته مهم ترین تغییر در موسسه تحقیقات ICT، تغییر نحوه فراخوان پروژهها بود.
در سال گذشته انتقادات از نحوه فراخوان پروژههای موسسه تحقیقات ICT، سر انجام مهدی اخوان بهابادی قائم مقام وزیر ارتباطات و سرپرست جدید موسسه تحقیقات را بر آن داشت که بر خلاف رویه هر ساله، فراخوان پروژهها را به صورت متمرکز و همراه با اطلاع رسانی گسترده انجام دهد؛ به این ترتیب در سال گذشته ۴۲ پروژه با ارزش ۲۵ میلیارد تومان و تقریبا ۵ برابر پروژههای سالهای قبل در لیست واگذاری قرار گرفت.
پروژههای فراخوان شده در دو دسته ارائه شدند؛ دسته اول را پروژههای سفارش داده شده به مؤسسه تشکیل میدادند و ۱۰۰ درصد هزینه آنها از سوی مؤسسه پرداخت شد و دسته دوم پروژه هایی بودند که پتانسیل کسب درآمد داشت اما مشتری مستقیمی برای این پروژهها وجود نداشت که ۵۰ درصد مبلغ توسط مؤسسه و ۵۰ درصد مابقی از محل بودجه کمیته وام وجوه اداره شده پرداخت شد.
در خصوص برنامه امسال موسسه تحقیقات و پروژههای پژوهشی آن، گفتوگویی با معاون پژوهشی موسسه تحقیقات ICT انجام دادهایم.
*پیش بینی ۴۰ میلیارد تومان طرح تحقیقاتی برای سال جاری
مجید نور حسینی در خصوص اعتبار پروژههای پژوهشی موسسه تحقیقات فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت ICT در سال جاری اظهار داشت: در سال ۹۱ حدود ۴۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی برای موسسه در نظر گرفته و طرح تعریف شده است.
وی ادامه داد: اما مشخص نیست که تمام این ۴۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شود؛ بلکه به اندازهای که اعتبار دراختیارمان قرار گیرد، پروژه انجام میدهیم.
وی ادامه داد: بر این اساس پروژهها اولویتبندی و به ترتیب اولویت اجرا میکنیم.
*تحقق ۲۶ میلیارد از ۴۰ میلیارد اعتبار پژوهشی سال گذشته
معاون پژوهشی موسسه تحقیقات ICT، اظهار داشت: برای سال گذشته نیز ۴۰ میلیارد تومان اعتبار تحقیقاتی پیشبینی شده بود که در عمل حدود ۲۶ میلیارد تومان تحقق پیدا کرد.
نورحسینی گفت: در طول سال گذشته، زمانی بود که ۷۹ پروژه به طور موازی در مؤسسه در حال اجرا بوده و در سال ۹۰ حجم کاری مؤسسه نسبتا بالا و بیسابقه بوده است؛ احتمالاً همان حجم کاری سال گذشته در سال جاری نیز در مؤسسه وجود خواهد داشت.
موضوعات مورد پژوهش موسسه در سال ۹۱ چیست؟
وی گفت: با توجه به اینکه در