افتانا بخشهایی از گزارش مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی را درباره پیشرفتها و چالشهای سایبری ایران منتشر کرده است که در اینجا بخش ششم آن را میخوانید.
«دستور کار حکمرانی جهانی دیجیتال در سازمان ملل متحد؛ واکاوی پیمان جهانی دیجیتال (GDC)» دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و با همکاری آزمایشگاه داده و حکمرانی بررسی میشود.
مطابق با مصوبه جدید بودجه ۱۴۰۴، دستگاههای دولتی که در امنیت سایبری ضعف دارند، ملزم به اختصاص حداقل یک درصد از اعتبارات خود برای رفع این نقاط ضعف شدند و وزارت ارتباطات مسئول ارزیابی و رتبهبندی این دستگاهها خواهد بود.
با گسترش روزافزون فضای سایبر، تهدیدات دیجیتال به یکی از چالشهای اساسی امنیت ملی تبدیل شده است و در این راستا، مقاله پژوهشی «ارائه الگوی راهبردی معماری امنیت اطلاعات فضای سایبری ایران» با هدف تدوین الگوی جامع برای حفظ اطلاعات کشور در این فضا منتشر شده است.
اگر دستگیری میخائیل پاولوویچ ماتویف ملقب به وازاواکا، یکی از بدآوازهترین هکرهای جهان، واقعیت داشته باشد استرداد او به امریکا برای محاکمه میتواند یکی از مناقشات بین این دو کشور باشد.
مجلس نمایندگان آمریکا قرار است در روزهای آینده به بودجه دفاعی سالانه رای دهد که سه میلیارد دلار آن به شرکتهای مخابراتی برای حذف تجهیزات ساخت هواوی از شبکه بیسیم این کشور تخصیص داده میشود.
افتانا بخشهایی از گزارش مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی را درباره پیشرفتها و چالشهای سایبری ایران منتشر کرده است که در اینجا بخش پنجم آن را میخوانید.
در دنیای پرشتاب فناوری، امنیت شبکههای صنعتی (ICS/OT) با چالشهای متعددی روبهروست. گزارش جدید SANS تصویری از وضعیت فعلی و راهبردهای کلیدی برای مقابله با این چالشها ترسیم میکند.
نایبرئیس کانون افتا: کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار افتا میتواند با ایفای نقش میانجی میان بخش خصوصی و بخش حاکمیتی، تعاملات سازندهای ایجاد کند و مناقشات موجود در حوزه افتا را کاهش دهد.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی، شاخصهای مهم سند چارچوب سیاستگذاری و تنظیمگری بانک مرکزی در حوزه رمزپولها و همچنین وظایف اصلی بازیگران عرصه مبادلات رمزپول را تشریح کرد و یکی از خطوط اصلی راهنما در تدوین این چارچوب را تأکید بر حکمرانی ریال و حاکمیت پول ملی دانست.
مدیرعامل پارس آوان با اشاره به استقبال چشمگیر مشتریان از کمپین تبلیغاتی سهماهه پایانی سال، از ارائه نسخه جدید آیسوارپ در سال 2025 همراه با تغییرات گسترده در بخش زیرساخت و رابط کاربری خبر داد.
مدیرکل دفتر سازمانهای تخصصی بینالمللی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان نایب رئیس کمیته مدیریت جامعه مخابراتی آسیا و اقیانوسیه (Management Committee) و رئیس کارگروه زیرمجموعه این کمیته، برای دوره دو ساله آینده انتخاب شد.
گزارش کسپرسکی از کلانروندهای تاثیرگذار بر امنیت سایبری، خلاصهای از برخی چالشبرانگیزترین روندهای امنیتی را ارائه میدهد که امروزه بر صنعت فناوری اطلاعات تأثیر میگذارند.