به اعتقاد مهندس منافی اگر مصوبهای در حمایت از محصولات بومی صادر میشود باید الزامی شدن مصرف تمام محصولات تاییدشده توسط نهادهای ذیربط را در آن سطح شامل شود و نه اینکه تنها نام یک محصول در آن بردهشود.
مدیرعامل امنپرداز درباره الزام استفاده از پادویش در دستگاههای اجرایی گفت: مهمترین عامل اعتماد به محصول، تجربه مصرف است و اگر محصولی طی سه یا چهار سال از عهده امنیت بربیاید از تکنولوژی لازم برای پاسخگویی برخوردار است.
ما در این مرحله هستیم که اعتقاد داریم محصولمان بعد از گذشت سهچهار سال و با یکمیلیون تجربه مصرف و پشت سر گذاشتن انواع تهدیدات، امروز از نظر فنی توان پاسخگویی را دارد، یعنی اکنون ما هیچ محدودیتی نداریم.
در تمام دنیا این یک اصل پذیرفتهشده است که انحصار در حوزه امنیت خودش ضدامنیت است و در دنیا موردی نداریم که دولت الزامی کردهباشد که همه سازمانهای دولتی از برند خاص استفادهکنند.
حسن عسکرزاده: هر حاکمیتی علاقهمند به توسعه و استفاده از ابزارهای بومی برای تشخیص و مقابله با تهدیدات بیرونی است و از نگاه حاکمیت، کمک به توسعه بهترین محصول تولید داخل که از نظر ایشان پادویش است.
بهگفته بابادینیا، استفاده انحصاری از یک محصول امنیتی این است که دولتهای متخاصم آن را میخرند، حفرههای امنیتی آن را شناسایی میکنند و این آسیبپذیریها را به دشمنان ما میفروشند.
به گفته مهدوی، ابلاغیه جدید دولت در راستای حمایت از آنتیویروس بومی زمانی که به تمام محصولات داخلی حوزه امنیت تعمیم دادهشود کار بسیار قابل ارزشی خواهدبود و در غیر این صورت ایجاد انحصار خواهدکرد.
به گفته کیاییفر، خالی کردن صحنه از رقبا نه فقط حمایت نیست بلکه بزرگترین ضربه را به محصولات بومی میزند و بخشنامه الزامیشدن آنتیویروس ایرانی «پادویش» در دستگاههای اجرایی یک حمایت بد از یک کار خوب است.
بهگفته حسینی، الزامیشدن آنتیویروس «پادویش» در دستگاههای اجرایی انحصاری نخواهدبود و اگر بازهم برندی در کشور ارائه شود که به معنای واقعی کلمه بومی باشد این حمایت را خواهد داشت.
مدیرعامل دمسانرایانه درباره الزامی شدن آنتیویروس ایرانی پادویش در دستگاههای دولتی گفت: راهکار درست ماجرا این است که چنین شرکتی، محصولی را تولید کند تا در کنار سایر آنتیویروسها قرار گیرد نه بهجای آنها.