گمرک نمیتواند وارد کننده باشد و حتی لزومی ندارد که فروشنده اینترنت باشد؛ براین اساس آنچه به عنوان حاکمیت باید در اختیار این شرکت قرار گیرد، گذرگاه ورودی است و خرید و فروش از سوی این شرکت معنایی ندارد.
منبع : خبرگزاری مهر
معاون مرکز ملی فضای مجازی از پایان انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت در توزیع پهنای باند اینترنت ورودی به کشور خبر داد و گفت: براساس طرحی که از سوی مرکز ملی فضای مجازی تدوین شده و به زودی ابلاغ میشود از این پس شرکت ارتباطات زیرساخت باید مانند گمرک ورودی پهنای باند اینترنت، عمل کند و نباید فروشنده باشد.
علیرضا شاه میرزایی،از برنامه های کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی برای اصلاح ساختار اینترنت بینالملل خبر داد و گفت: برای اینترنت بینالملل تصمیماتی در دست تدوین و ابلاغ داریم که براساس آن بسیاری از مشکلات فعلی شرکتهای ارائهدهنده اینترنت و اپراتورها برای تامین پهنای باند اینترنت رفع خواهد شد.
وی با تاکید بر اصلاح ساختار در حوزه تامین پهنای باند اینترنت بینالملل افزود: ما دلیلی بر انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت در خرید و فروش اینترنت نمیبینیم.
رییس کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت باید به عنوان گمرک پهنای باند اینترنت و یک درگاه ورودی عمل کند، ادامه داد: گمرک نمیتواند وارد کننده باشد و حتی لزومی ندارد که فروشنده اینترنت باشد؛ براین اساس آنچه به عنوان حاکمیت باید در اختیار این شرکت قرار گیرد، گذرگاه ورودی است و خرید و فروش از سوی این شرکت معنایی ندارد.
شاه میرزایی با تاکید براینکه درهمه جای دنیا نیز حاکمیت تنها بر گذرگاه ورودی نظارت دارد، گفت: در حوزه واردات پهنای باند اینترنت بینالملل، این گذرگاه در اختیار شرکت ارتباطات زیرساخت است، اما این به آن معنی نیست که شرکت ارتباطات زیرساخت وارد کننده پهنای باند باشد و آن را خرید وفروش کند.
عضو حقیقی شورایعالی فضای مجازی پایان انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت را در توزیع پهنای باند اینترنت بینالملل از جمله مفاد بسته سیاستی ساماندهی وضعیت اینترنت در کشور عنوان کرد و گفت: بخشهای زیادی از این بسته سیاستی تصویب و ابلاغ شده و بخشی نیز حتی به مرحله اجرا رسیده، اما هنوز تکمیل نشده است.