دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ , 23 Dec 2024
جالب است ۰
سازمان نظام صنفی رایانه‌يی کشور درباره هجدهمین نمایشگاه الکامپ اعلام كرد كه به نمایندگی از سوی شرکت‌های صنف، امور کلان و اجرایی این نمایشگاه را حتما با دقت ویژه‌ای رصد و پیگیری می‌كند.
منبع : خبرگزاری ايسنا
سازمان نظام صنفی رایانه‌يی کشور درباره هجدهمین نمایشگاه الکامپ اعلام كرد كه به نمایندگی از سوی شرکت‌های صنف، امور کلان و اجرایی این نمایشگاه را حتما با دقت ویژه‌ای رصد و پیگیری می‌كند. 

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)،با نزديك شدن زمان برگزاري نمايشگاه الكامپ، سازمان نظام صنفي رايانه‌يي كشور به انتشار بياتيه‌اي در اين زمينه پرداخت. در متن اين بيانيه آمده است: به آگاهی فعالان و کارآفرینان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌رساند، مواضع این سازمان در خصوص برگزاری نمایشگاه الکامپ همچنان پابرجاست و سلسله اقدامات و نیروهایی که صرف بهبود و اصلاح فرآیند برگزاری الکامپ كرده است به عنوان یک راهبرد اصیل همچنان دنبال خواهد كرد، لیکن دو عامل مهم در اتخاذ موازین این سازمان در پیشبرد اهداف یادشده موثر بوده است:

اول: شرایط ویژه کشور ناشی از تحمیل تحریم ظالمانه که ایجاب می‌کند بسیاری از نارسایی‌ها و مشکلات را فعلا به دل نهاد و امکان بهره‌برداری سوء را سلب كرد.

دوم: حفظ عزت و اقتدار اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران به عنوان نهاد موثر در حوزه بخش خصوصی و نقطه امید این بخش، لذا سازمان در پی دریافت نشانه‌های مثبت و ملاقات سازنده و اثر بخش با ریاست محترم اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران ضمن اعلام همکاری با اتاق در برگزاری الکامپ هجدهم همچنان بر مطالب ذیل به عنوان پیش نیاز برگزاری الکامپ در هر شرایطی پافشاری دارد:

۱. حذف روند محاسبه ارزی، ریالی برای بهای غرفه‌ها : پدیده‌ی ارزی ریالی طی سال‌های اخیر در شرایط عادی نیز بر میزان مشارکت در نمایشگاه الکامپ اثر منفی داشته و اعمال آن در شرایط فعلی نوعی تحریم داخلی محسوب و معتقدیم نرخ گذاری باید به صورت واحد و یکسان صورت پذیرد.

۲. اصلاح فرآیند دستورالعمل انتخاب مجری و صدور مجوز و اعمال شفافیت در انتخاب آن، همچنین تعریف اختیارات دارنده‌ی مجوز و مشخص نمودن نقش وی در انتخاب مجری

۳. تعیین و توافق بر نرخ متراژ غرفه‌ها توسط شورایی متشکل از نمایندگان بخش خصوصی و شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران و سازمان توسعه تجارت

۴. استفاده از فرآیند مکانیزه و عاری از عوامل انسانی در جانمایی و انتخاب فضا؛ به نحوی که فرصت برابر برای همه متقاضیان در دستیابی به فضا فراهم گردد.

۵. تدوین برنامه برگزاری نمایشگاه در یک بازه زمانی حداقل سه ساله به نحوی که بتوان حضور برون مرزی را در این خصوص بهبود و ساماندهی کرد. سازمان در این خصوص قبلاً قول شفاهی قائم مقام محترم وزیر صنعت، معدن و تجارت را اخذ كرده است. اینک نیز تشکیل دبیرخانه دائمی می‌تواند این مهم را تسهیل كند. قطعاً بخش قابل توجهی از این برنامه، سوق الکامپ به سوی یک نمایشگاه تخصصی است.

اینک مایه خرسندی است که اتاق بازرگانی ایران نیز بخشی از این مطالبات را پیگیری می‌كند. لذا چنانچه تلاش‌های این سازمان با کمک به هر نهاد دیگری به نتیجه بیانجامد، آن اهداف تحقق یافته تلقی می‌گردد.

با توجه به موارد بالا، سازمان نظام صنفی رایانه‌يی کماکان به نمایشگاه الکامپ به عنوان ابزاری برای توسعه و رونق کسب و کار شرکت‌های فناوری اطلاعات ایران می‌نگرد و معتقد است اگر سلامت اجرايی و نگاه ملی و توسعه‌ای در این نمایشگاه مدنظر مسوولان در سازمان توسعه تجارت و اتاق بازرگانی قرار گیرد می توان امیدوار به موفقیت آن بود.
کد مطلب : 3399
https://aftana.ir/vdcf.1dmiw6dm1giaw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی