شنبه ۸ دی ۱۴۰۳ , 28 Dec 2024
جالب است ۰
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد:

ققط از 15 درصد ظرفیت پهنای باند داخل استفاده می شود

وزارت ارتباطات برابر برنامه پنجم توسعه مکلف به ایجاد دسترسی ۶۰ درصد از خانوار‌ها به پورت پر سرعت و گسترش پنهای باند است.
منبع : خبرگزاری ایلنا
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: مجموع ۶۰ گیگابیت از ظرفیت ۵۰۰ گیگابیتی پهنای باند داخل بکار گرفته شده است. 

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)،محمود خسروی در نشست خبری خود اظهار داشت: وزارت ارتباطات برابر برنامه پنجم توسعه مکلف به ایجاد دسترسی ۶۰ درصد از خانوار‌ها به پورت پر سرعت و گسترش پنهای باند است. از ۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه ظرفیت فعلی پهنای باند داخل، هم اکنون از ۶۰ گیگابیت آن استفاده می‌شود. 

وی با بیان اینکه VOIP حدود ۵ درصد درآمد صوت شرکت زیرساخت، معادل ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان را به خود اختصاص می‌دهد گفت: مکالمه همزمان برای تلفن‌های ثابت ۶ سنت برای تلفن‌های همراه ۸ سنت در نظر گرفته شده است که نسبت به کشورهایی که ترافیک و نرخ‌های گوناگونی دارند متفاوت است.
 
وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر هزینه‌های شرکت زیرساخت در سال گذشته گفت: درآمد شرکت در سال ۹۰ حدود هزار میلیارد تومان بود که بخش‌ بیشتر آن، از محل درآمد صوت است که به اپراتور‌ها اجاره داده می‌شود. از این هزار میلیارد تومان، ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه‌های جاری شرکت و ۴۰۰ میلیارد تومان سود ناخالص است. در ‌‌نهایت تنها ۱۲۰ میلیارد تومان برای سرمایه‌گذاری باقی می‌ماند. 

وی تصریح کرد: از ۱۰۰ درصد کل ترافیک صوت کل کشور، ۳۰ درصد مربوط به ارتباط با افغانستان است. 

وی گفت: در گذشته ظرفیت شبکه دیتا ۴۶ گیگابیت بر ثانیه بود که هم اکنون با افزایش ظرفیت به ۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه، این شبکه زیرساخت اصلی شبکه ملی اطلاعات شده است. در حال حاضر شرکت ارتباطات زیرساخت ۴۸ هزار کیلومتر فیبر نوری دارد. 

وی با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت اقدام به افزایش ظرفیت دیتای داخلی کشور کرده است افزود: شبکه دیتا در گذشته حدود ۴۶ گیگابایت بود که با توسعه بخش دیتا در زمینه توسعه شبکه ملی اطلاعات به ۵۰۰ گیگا بایت افزایش یافته است. 

وی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای توسعه ارتباطات بین الملل اظهار داشت: در زمینه ایجاد کنسرسیوم مشترک EPEG بزرگراه ترانزیت ارتباطات ایران اروپا، شامل شرکت‌های عمان تل، روس تلکام و شرکت زیرساخت به منظور ایحاد کابل فیبر نوری در مسیر عمان - ایران - آذربایجان- روسیه- فرانکفورت با ظرفیت Tbps‌۲/۳ در مرحله اول Gbps۵۴۰ قرارداد مبادله شده است. 

خسروی افزود: همچنین کابل چابهار- بمبئی مورد تایید شرکت قرار گرفته است که در صورت اجرای آن شرق آسیا از طریق ایران به دریای خزر و نهایتا به اروپا متصل می‌شود. و این اولین کابل بین المللی است که توسط بخش خصوصی در دست انجام است.کابل جدید جاسک - فجیره نیز در مرحله انتخاب پیمانکار است. 

وی در خصوص میزان اشتغال شبکه راه دور در کل استان‌ها گفت: حدود ۲ هزار نفر نیروی انسانی مشغول فعالیت هستند. 

وی در پاسخ به خبرنگار دیگری در زمینه قاچاق صوت افزود: پلیس فتا و قوه قضاییه در خصوص قاچاق صوت در حال پیگیری هستند.
کد مطلب : 2550
https://aftana.ir/vdcd.k0x2yt0kza26y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی