سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ , 14 Jan 2025
جالب است ۰
افزایش ۱۰ درصد در پهنای باند ارتباطات ۲/ ۱ تا ۱۴ /۱ درصد افزایش در تولید ناخالص ملی را به دنبال دارد و از سوی دیگر افزایش در تولید ملی نقش مهم و تاثیرگذاری در ایجاد رقابت در سطح ملی ، رونق كسب و كارهای كوچك و خانگی دارد.
منبع : خبرگزاری ايرنا
وزیر ارتباطات گفت: دولت دهم نخستین دولت الكترونیك كشور است و هم اكنون ۱۸۰۰ نوع خدمات الكترونیك در كشور انجام می شود.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، دكتر "رضا تقی پور" در همایش توسعه فناوری های پایه شبكه ملی اطلاعات که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، اظهار داشت: افزایش ۱۰ درصد در پهنای باند ارتباطات
 ۲/ ۱ تا ۱۴ /۱ درصد افزایش در تولید ناخالص ملی را به دنبال دارد و از سوی دیگر افزایش در تولید ملی نقش مهم و تاثیرگذاری در ایجاد رقابت در سطح ملی ، رونق كسب و كارهای كوچك و خانگی دارد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در ایجاد اقتصاد مقاومتی خاطرنشان كرد: با اجرای كامل اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر خصوصی سازی باید زیربنای اصلی توسعه اقتصادی به بخش خصوصی واگذار شود و توانمندسازی بخش خصوصی درگروی ایجاد فضای مناسب رقابتی برای شركت های دانش بنیان است.

وزیر ارتباطات خاطرنشان كرد : حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات یكی از حوزه هایی است كه در آن به سرعت و بدون نیاز به سرمایه گذاری كلان و تنها با استفاده از مغزافزار می توان 'تولید' داشت و با وجود ركود جهانی و تاثیر كم و بیش آن در كشور ، حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به رغم تحریم ها سال به سال شاهد رشد و توسعه بوده است.

وی خاطرنشان كرد: از سوی دیگر با افزایش حجم ارایه خدمات به صورت الكترونیك نیاز به پهنای باند نیز افزایش می یابد كه این نیاز روز به روز در حال گسترش است .

وزیر ارتباطات همچنین مدیریت اینترنت را از ارزش های جدید در حوزه ارتباطات وفناوری اطلاعات دانست و گفت: این ایده برای نخستین بار توسط جمهوری اسلامی ایران در مجامع جهانی مانند اتحادیه جهانی مخابرات مطرح شد و در حال حاضر روز به روز بر طرفداران این طرح افزوده می شود چراكه مدیریت اینترنت نباید در دست چند كشور باشد.

تقی پور افزود : براین اساس باید شبكه ملی اطلاعات راه اندازی شود زیرا راه اندازی این شبكه موجب افزایش ظرفیت تولید داخلی می شود . با راه اندازی این شبكه می توان با مدیریت بومی در حوزه های مختلف برنامه ریزی كرد .

وی افزود: این شبكه باید تا پایان برنامه پنجم توسعه به صورت كامل در كشور راه اندازی شده باشد از این رو فاز نخست آن تا پایان شهریورماه امسال در كشور اجرایی می شود .

تقی پور یادآور شد كه اینترنت به عنوان یك خدمت در كنار شبكه ملی اطلاعات خواهد بود، اما به عنوان زیرساخت در این شبكه مطرح نیست.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان كرد: شبكه ملی اطلاعات مشكل امنیت اطلاعات را در كشور برطرف و زمینه حفظ حریم شخصی و خصوصی افراد را فراهم می‌كند.
کد مطلب : 2497
https://aftana.ir/vdcd.n0x2yt0o5a26y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی