جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 Nov 2024
جالب است ۰
نخستین کنفرانس فرصت‌های سرمایه‌گذاری شبکه ملی اطلاعات

راه‌اندازی قطب داده اصفهان برای پوشش‌دهی منطقه مرکزی ایران

نخستین کنفرانس فرصت‌های سرمایه‌گذاری شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد دیجیتال در قطب مراکز داده کشور برگزار شد.
نخستین کنفرانس فرصت‌های سرمایه‌گذاری شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد دیجیتال در قطب مراکز داده کشور برگزار شد.
 
به گزارش افتانا، علی اصغر انصاری، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نخستین کنفرانس فرصت‌های سرمایه گذاری شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد دیجیتال در قطب مراکز داده کشور با اشاره به اهداف برگزاری نخستین کنفرانس فرصت‌های سرمایه گذاری شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد دیجیتال در قطب مراکز داده کشور که به میزبانی اصفهان و با حضور معاونان وزیر ارتباطات و معاون استاندار اصفهان برگزار شد، گفت: یکی از اهداف این کنفرانس اجرای پروژه‌های ملی و جذب سرمایه‌گذاری برای زیرساخت‌های اقتصاد دیجیتال و قطب مرکز داده در این استان است.
 
وی از دیگر اهداف این کنفرانس را توسعه اقتصاد دیجیتال و نفوذ فناوری در صنایع اعلام کرد و افزود: در برنامه هفتم توسعه ۱۱ درصد در حوزه ارتباطات به عنوان هسته اقتصاد دیجیتال دیده شده که حدود ۵ درصد برای بهره‌وری و از این میزان ۲.۵ درصد از طریق هوشمند سازی است و در نهایت سهم اقتصاد دیجیتال در پایان این برنامه باید ۱۵ درصد اقتصاد کشور باشد.
 
انصاری به لایه‌های زیرین اقتصاد دیجیتال اشاره کرد و گفت: دولت بیشترین نقش و دخالت را در لایه توانمندسازی دارد که راه‌ندازی قطب داده اصفهان، در بخش زیرساخت‌های فنی ارتباطات و پردازشی این لایه قرار دارد که دولت و وزارت ارتباطات در این حوزه وظیفه دارد.
 
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اهمیت راه اندازی قطب داده در اصفهان، تصریح کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، ترافیک کشور در ۵ منطقه باید توزیع شود که قطب داده اصفهان وظیفه توزیع ترافیک داده منطقه مرکزی ایران را عهده دار می‌شود و در حوزه بین‌الملل نیز ترانزیت ترافیک جنوب به شمال و شرق به غرب می‌تواند از این منطقه عبور کند.
 
وی با اشاره به اقدامات مسئولان استانی برای رفع موانع انجام پروژه‌های ملی، افزود: بر اساس برنامه توسعه هفتم تا پایان این برنامه باید ۲۰ میلیون نقطه تماس به شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها وصل شود که باید موانع اجرای این پروژه در استان اصفهان مرتفع شده و کسب و کارهای بسیاری در این حوزه شکل بگیرد که باعث اشتغال و کارآفرینی بسیاری در این حوزه می‌شود.
 
معاون وزیر ارتباطات رفع مشکل برق را یکی دیگر از اقدامات مورد نیاز در استان اصفهان دانست و گفت: می‌توانیم با ایجاد یک زیست بوم کامل اقتصاد دیجیتال در این منطقه از رکود خارج شویم.
 
وی با تاکید به اینکه هیچ فاصله‌ای بین بخش خصوصی و دولت در این حوزه نیست، تصریح کرد: اگر بخش خصوصی نظراتی غیر از نظرات وزارت ارتباطات دارد با راه حل آن را بیان کند و اینجانب نیز به عنوان نماینده وزیر ارتباطات در امور استان اصفهان به صورت ماهانه در این شهر حضور دارم و این پروژه را پیگیری می‌کنم.
 
مهران زینلیان، معاون عمرانی استاندار اصفهان نیز در این کنفرانس با اشاره به موقعیت خاص اصفهان در منطقه، گفت: یکی از محورهای توسعه در این استان توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال در این استان در نظر گرفته شده است. پروژه آزمایشی آبیاری هوشمند توسط اینترنت اشیا و شهر هوشمند در حال انجام است که البته در ابتدای راه هستیم ولی این ادبیات در مدیران استانی جا افتاده است. معاون استاندار اصفهان با استقبال از انجام پروژه قطب داده در این استان اعلام کرد: ما فرش قرمز برای سرمایه گذاران و فعالان این حوزه در اصفهان پهن می‌کنیم و برای رفع موانع و مشکلات حمایت کامل از آنها می‌کنیم.
 
جعفر مطلب‌زاده، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان در این کنفرانس با اشاره اقدامات انجام شده برای زیرساخت‌های ارتباطی در این استان از برنامه پوشش یک میلیون و ۲۷۰ هزار خانوار در طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها خبر داد. با راه اندازی قطب داده فولاد شهر، فرصت‌های بسیاری برای کسب‌وکارها فراهم می‌شود.
 
کد مطلب : 21604
https://aftana.ir/vdcc0eqi.2bqsx8laa2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی