مایکروسافت در استارتاپ نرمافزاری روبریک سرمایهگذاری کرد تا دو شرکت محصولاتی عرضه کنند که به قربانیان حملات باجافزاری کمک کند اطلاعاتشان را بدون دادن باج به هکرها بازیابی کنند.
منبع : خبرگزاری ايسنا
مایکروسافت در استارتاپ نرمافزاری روبریک سرمایهگذاری کرد تا دو شرکت محصولاتی عرضه کنند که به قربانیان حملات باجافزاری کمک کند اطلاعاتشان را بدون دادن باج به هکرها بازیابی کنند.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، این دو شرکت حاضر نشدند میزان این سرمایه گذاری را اعلام کنند. بلومبرگ به نقل از یک منبع آگاه نوشت: میزان این سرمایهگذاری حداقل دهها میلیون دلار است و ارزش روبریک را به حدود چهار میلیارد دلار میرساند. روبریک با ایده مدرنیزه کردن بازار نرمافزار پشتیبان داده، فعالیتش را آغاز کرد و با فروشندگان نسل قبل مانند EMC که اکنون بخشی از شرکت دل است و وریتاس که اکنون متعلق به گروه کارلایل است به رقابت پرداخت.
مایکروسافت و روبریک مشترکا نرمافزار مبتنی بر سرویس ابری آزور را برای جلوگیری از حملات باجافزاری، شناسایی آنها و بازیابی اطلاعات گروگان گرفته شده خواهند فروخت. بیپول سینها، مدیرعامل و هم موسس روبریک، گفت: این محصولات تضمین می کنند که نسخه های پشتیبان داده مشتریان و نرم افزار ابری مورد تهدید هکرها قرار نمی گیرند. این دو شرکت در حال حاضر 2000 مشتری را سهیم شدهاند.
تایلر برایسون، نایبرئیس مایکروسافت در مصاحبهای گفت: هنگامی که یک هکر به شما اعلام میکند کنترل کلیدهای دیتای شما را در دست دارد و بدون پرداخت باج نمیتوانید آنها را پس بگیرید، ما یک منبع دیگر داده را داریم که به شرکت قربانی حمله کمک میکند فورا به فعالیت عادی برگردد. راهکارهای پشتیبان زیادی وجود دارند اما آنها هم در معرض هک شدن هستند.
سلسله حملات باجافزاری امسال به وقوع پیوستهاند و در جریان آنها هکرها کنترل شبکه ها را به دست گرفتهاند و درخواست باج کردهاند تا اطلاعات یک شرکت یا سازمان دولتی را پس دهند. در ژوییه شرکت کاسیا هدف حمله قرار گرفت. این شرکت آمریکایی نرمافزار برای فراهمکنندگان خدمات مدیریت شده عرضه میکرد که به نوبه خود خدمات فناوری اطلاعات برای شرکتهای کوچک و متوسط عرضه میکردند. درنتیجه هکرها موفق شدند ۱۵۰۰ شرکت را هدف حمله قرار دهند. گروه هکری REvil عامل این حمله باجافزاری بود و ۷۰ میلیون دلار برای آزاد کردن رایانههای قفل شده درخواست کرد. این حمله پس از حمله به شبکه شرکت کلونیال پایپلاین و شرکت صنایع گوشتی جیبیاس روی داد.
حملات باجافزاری در دوران همهگیری کرونا شتاب گرفتهاند زیرا شرکتهای بیشتری از شبکههای ابری و شبکههای شرکت برای ارتباط با کارمندانشان که بعضی از آنها به دورکاری مشغول هستند، استفاده میکنند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، روبریک در سال ۲۰۱۴ تاسیس شد و مجموعا ۵۳۳ میلیون دلار سرمایه تامین کرده است. آخرین دور تامین سرمایه این شرکت در سال ۲۰۱۹ ارزش بازار آن را به ۳.۳ میلیارد دلار رساند. یکی از نخستین سرمایهگذاران در روبریک، جان تامپسون، عضو هیئت مدیره و رئیس هیئتمدیره سابق مایکروسافت است که یکی از مدیران روبریک است.