يکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ , 22 Dec 2024
جالب است ۰
کارگاه برت‌کینگ در همایش بانکداری الکترونیک

فین‌تک‌ها اصطکاک در نظام بانکی را از بین می‌برند

برت‌کینگ معتقد است که هوش مصنوعی دنیای بانکی را متحول می‌کند و فین‌تک‌ها اصطکاک در نظام بانکی را از بین می‌برند.
برت‌کینگ معتقد است که هوش مصنوعی دنیای بانکی را متحول می‌کند و فین‌تک‌ها اصطکاک در نظام بانکی را از بین می‌برند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)،در نخستین روز هفتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت کارگاهی با عنوان «روندهای بانکداری در جهان» با ارائه برت کینگ،‌ آینده‌پژوه استرالیایی برگزار شد که حضورش در این رویداد به کوشش گروه توسن میسر شد.

وی در این کارگاه درباره ارزهای مجازی گفت: این ارزها اکنون دیگر از حالت مفهومی به حالت واقعی تبدیل شده‌اند و با اینکه همین اواخر تا ۴۰ درصد کاهش قیمت پیدا کردند اما به نظر نمی‌آید که استفاده از آنها کنار گذاشته شود

برت کینگ ادامه داد: مردم کشوری مانند زیمباوه ترجیح می‌دهند که به جای استفاده از پول واقعی خودشان از بیت‌کوین استفاده کنند چون باور دارند که ارزی مانند بیت‌کوین ثبات بیشتری نسبت به پول کشور خودشان دارد و اعتماد بیشتری می‌توان به آن داشت.

وی درباره روند صعودی فین‌تک‌ها و آنچه که نظام بانکی ایران پیش رو دارد، گفت: هرچند که به بانک‌ها امتیاز بیشتری نسبت به فین‌تک‌ها می‌دهند اما فین‌تک‌ها سرعت و نوآوری بیشتری دارند و بانک‌ها اگر بخواهند سرمایه‌گذاری انجام دهند باید با شرکت‌های تکنولوژی وارد همکاری شوند چون درست است که در خود بانک هم تکنولوژی وجود دارد، اما مانند تکنولوژی‌ فین‌تک‌ها نیست و به همین دلیل باید این مشارکت و همکاری میان بانک‌ها و فین‌تک‌ها شکل بگیرد تا بانک‌ها خدمات بهتری ارائه دهند و کسب‌وکارشان گسترش یابد. شاید همه تصور کنند که آمریکا در این موضوع حرف اول را می‌زند اما در حقیقت چین در این مورد پیشرو است و تنسنت و علی‌بابا توانستند ۹۰ درصد پرداخت‌های چین را انجام دهند.

برت کینگ درباره هوش مصنوعی چنین گفت: این مقوله جزو مهم‌ترین و بزرگ‌ترین روندهای بانکی است که تغییرات بزرگی را چه در صنعت بانکی و چه دیگر صنعت‌ها ایجاد می‌کند و مشاوران رباتی در آینده جای انسان‌ها را می‌گیرند. این تکنولوژی در سه حوزه مالی، حقوقی و حسابداری، وارد شد و اتوماسیون منجر به بیکاری ۴۵ درصدی شد. این موضوع بیکاری همان دغدغه‌ای است که بانک‌ها هم در خصوص استفاده از اتوماسیون‌سازی دارند. مسئله‌ای که باعث می‌شود کارمندان بانکی از کار بیکار شوند. بانک‌ها می‌توانند از هوش مصنوعی برای از بین بردن اصطکاک میان خودشان و مشتریان استفاده کنند و سرعت ارائه خدمات به آنها را رشد دهند. کودکان امروز، فناوری‌هایی را در اختیار دارند و با آنها رشد می‌کنند که در آنها پذیرش این اصطکاکات را در آینده کم می‌کند.

وی تاکید کرد: اگر می‌خواهید در آینده به‌عنوان یک بانک موفق فعالیت کنید و باقی بمانید باید امضای روی کاغذ را حذف کنید. اگر به امضای روی کاغذ در دنیای دیجیتال امروز نیاز دارید باید بدانید که کسب‌وکارتان دوامی نخواهد داشت. اگر این مشکل را حل نکنید نمی‌توانید در آینده جایی در عرصه رقابت‌های کسب‌وکاری بانکی داشته‌باشید.
کد مطلب : 13667
https://aftana.ir/vdccmeqs.2bq1e8laa2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی