شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ , 23 Nov 2024
جالب است ۰
چارلز والتون، دانشمندی که در ظهور فناوری RFID نقش کلیدی به عهده داشته است، در سن ۸۹ سالگی از دنیا رفت
چارلز والتون"، دانشمندی که در ظهور فناوری RFID نقش کلیدی به عهده داشته است، در سن ۸۹ سالگی از دنیا رفت.

به گزارش افتانا به نقل از مهر، این کارآفرین و فارغ التحصیل دانشگاه کورنل طی دوران فعالیت خود بیش از ۵۰ ابداع را به نام خود به ثبت رسانده است، اما تنها یکی از آنها برایش شهرت فراوانی به ارمغان آورد، وی در سال ۱۹۷۳ حق امتیاز اختراعی به نام " شناسایی کننده قابل حمل فرکانس رادیویی" را به نام خود به ثبت رساند.

وی در دانشگاه کورنل در رشته مهندسی الکتریک و در موسسه تکنولوژی استیونز در رشته مهندسی و اقتصاد در مهندسی به تحصیل پرداخت و در سال ۱۹۶۰ در شرکت IBM استخدام شد و تحقیقاتی را بر روی دیسک درایوها انجام داد. در سال ۱۹۷۰ شرکت خود به نام "پروکسیمیتی دیوایسس" را افتتاح کرد. در این شرکت بود که بسیاری از ابداعات
والتون چهره ای واقعی به خود گرفتند.

فناوری بی سیم RFID اکنون در بسیاری از ابزارهای کنترل از راه دور کاربرد دارند، این تراشه ها در قفلهای در خودروها نیز به کار گرفته می شوند و همچنین شرکتها از این فناوری برای ردیابی کالاهای ارزشمند خود در حین حمل و نقل استفاده می کنند.

از آنجایی که قیمت این تراشه ها در دهه ۱۹۷۰ در حدود ۱.۷۵ دلار بود، بارکدها برای این فناوری رقیبی بزرگ به شمار می رفتند. این فناوری تا پیش از ابداع قفلهای در رادیویی به اشکال مختلفی تولید می شدند، پس از آن قفل در رادیویی با استقبال زیادی مواجه شد.

عملکرد RFID به دو دستگاه کدخوان وابسته است که از امواج رادیویی برای برقراری ارتباط میان یکدیگر استفاده می کنند. یکی از رایجترین کاربردهای امروزی این فناوری خواندن مشخصات یک کالا و محاسبه قیمت آن در فروشگاه های بزرگ است.

بر اساس گزارش اِنگجت، این فناوری در سال ۲۰۱۱ در سرتاسر جهان ۶ میلیارد دلار سود مالی داشته است. دامنه گسترده استفاده از این تراشه ها منجر به استفاده نامحدود از آنها شده است. این تراشه ها می توانند اطلاعاتی درباره موقعیت افراد یا اجسام را از طریق امواج رادیویی کوتاه به رایانه ای ارسال کنند.
کد مطلب : 126
https://aftana.ir/vdccaeqs82bqi.la2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی