ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت و نخستین جشنواره تصویرسازی بانکداری الکترونیک ۱۳ و ۱۴ دیماه با شعار «بازآفرینی نظام بانکی بر عصر ارتباطات نوین» برگزار میشود.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، دکتر علی دیواندری، رئیس پژوهشکده پولی وبانکی بانک مرکزی و دبیر ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، امروز در جمع خبرنگاران حاضر در پژوهشکده پوالی و بانکی کشور درباره اهداف این رویداد سالانه به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: همایش امسال با موضوع «بازآفرینی نظام بانکی بر عصر ارتباطات نوین» و با هدف بررسی کلان روندهای بینالمللی بانکداری الکترونیکی و تعامل میان دستاندرکاران و اهالی آن برگزار میشود.
وی افزود: معرفی نقشه راه نظامهای پرداخت کشور، بحث و تبادلنظر درباره آخرین دستاوردهای صنعت بانکداری الکترونیکی، بررسی قوانین و مقررات موجود و ضرورت اصلاح برخی از آنها، سیاستهای جدیدی که بانک مرکزی باید در شریط جدید صنعت پرداخت اتخاذ کند از دیگر اهداف این دوره هستند.
دیواندری محورهای کلیدی همایش را ابعاد نهادی و سیاستی همچون نقش و جایگاه بانک مرکزی و قونین و مقررات موردنیاز در شرایط جدید پرداخت برشمرد و ادامه داد: نقش و جایگاه شبکه بانکی در مواجهه با مدلهای کسبوکار نوظهور بانکی، مسئولیت اجتماعی در بانکداری جدید، مدلهای مطلوب کسبوکار PSPها، زیرساختهای فناوری اطلاعات، هوشمندسازی سیستمهای امنیتی کاربردی در بانکداری، سیستمهای جدید پرداخت، سختافزارها، اپراتورهای فعال در حوزه بانکی، مدلهای نوظهور همچون فینتکها، بانکداری اجتماعی، اثرات پول دیجیتال در اقتصاد کلان و جامعه از دیگر محورهای همایش ششم هستند که در قالب مقالات و سخنرانیها و میزگردها بررسی میشوند.
وی همچنین اعلام کرد: وزرای اقتصاد و دارایی و فناوری اطلاعات و ارتباطات و نیز رئیس بانک مرکزی سخنرانان افتتاحیه خواهندبود. یازده سخنرانی کلیدی، ۱۲ سخنرانی تخصصی که ۷ مورد آنها سخنرانان خارجی خواهندبود، ۱۴ کارگاه آموزشی و ۱۰ میزگرد تخصصی در زمینه محورهای اصلی همایش در این رویداد ارائه میشوند. در بخش مقالات ۲۳۵ چکیده ارسال شده که در این میان ۷۳ مقاله اصلی دریافت شد. تعدادی از آنها در ارزیابی نهایی برای ارائه طی روزهای همایش انتخاب میشوند.
دبیر ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت تعداد بانکها و مؤسسات مالی حاضر در جشنواره دکتر نوربخش این دوره را ۱۳ مورد و شرکتهای حاضر در آن را ۱۹ مورد اعلام کرد که از بین هر کدام از این گروهها حداکثر سه بانک و سه شرکت تقدیر میشوند.
نخستین جشنواره تصویرسازی بانکداری الکترونیک نیز رهاورد جدید این رویداد سالانه است که دکتر بهرام کلهرنیا، هنرمند و گرافیست برجسته کشور و دبیر این جشنواره درباره آن چنین گفت: تجربه جدید نظام بانکی کشور در تلفیق بانکداری و هنر نشانگر آیندهنگری و تدبیر مدیران است، چراکه با حذف هنر از زندگی اجتماعی افراد، آن جامعه فلج خواهدشد.
وی افزود: این رویداد که امسال با محدودیت زمانی همراه بود در دورههای بعد تحتعنوان جشنواره هنرهای تجسمی و بانکداری الکترونیکی برگزار خواهدشد. در نخستین دوره این رویداد، پیشگامان هنر تصویرسازی بهعنوان داور و شرکتکننده در رقابتی فشرده حضور خواهندیافت و به برگزیدگان جوایزی اهدا خواهدشد. فضایی نیز برای نمایش آثار منتخب در نظر گرفته شدهاست. همچنین حکم دبیر دومین دوره جشنواره در اختتامیه این رویداد ارائه میشود تا فرصت کافی برنامهریزی هرچه بهتر برای دوره بعدی میسر شود.
ششمین همایش بینالمللی بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت روزهای ۱۳ و ۱۴ دیماه ۹۵ در سالنهای همایشهای بینالمللی برج میلاد برگزار میشود.