يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 28 Apr 2024
جالب است ۰
گوگل مطابق قانون «حق فراموشی» کاربران اینترنت، ناگزیر به حذف ۴۴۰ هزار لینک از لیست جستجوی خود شد.
منبع : شرکت ایمن رایانه پندار

گوگل مطابق قانون «حق فراموشی» کاربران اینترنت، ناگزیر به حذف ۴۴۰ هزار لینک از لیست جستجوی خود شد. 

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، شرکت گوگل با هدف حمایت از حریم خصوصی کاربران اینترنت و با توجه به شکایات صورت گرفته از سوی دادگاه عدالت اروپا، مجبور به حذف حدود ۴۴۰ هزار لینک غیرمفید از سرورهای خود شد که از این تعداد لینک، بیش از ۱۰هزار مورد آن مربوط به فیس بوک می‌شد. این اقدام گوگل پس از تصویب قانون «کاربران حق فراموشی دارند» در دادگاه عدالت اروپا، عملی شد. 

چندی پیش شخصی به نام Spaniard Mario Costeja Gonzalez شرکت گوگل را به جرم نگه‌داری اطلاعات حریم شخصی کاربران در اسپانیا راهی دادگاه کرد. این شخص پس از اینکه متوجه شد نامش در گوگل به‌عنوان شخصی که به‌خاطر مشکلات مالی، دارایی‌های خود را به حراج گذاشته است مطرح شده است اقدام به این شکایت کرد. رای دادگاه به نفع وی رقم خورد و شرکت گوگل محکوم شد. 

بر اساس رای دادگاه، از آن پس شرکت گوگل موظف است لینک‌هایی را که با نام اشخاص و وقایع نامربوط مرتبط است و همچنین منقضی شده‌اند، حذف کند. 

این قانون که تحت عنوان «حق فراموشی» شناخته می‌شود، شرکت گوگل را مجبور ساخت تا قریب به ۱،۲۳۵،۴۷۳ تعداد لینک را بعد از دریافت ۳۴۸,۵۰۸ مورد درخواست، ارزیابی کرده و ۴۴۱,۰۳۲ مورد از این لینک‌ها را از نتایج جستجوی خود حذف کند. تعداد لینک‌های باقی‌مانده از این تعداد فعلاً در حال بررسی بیشتر است. 

به گزارش پاندا سکیوریتی، ۱۰ لینک ابتدایی که درخواست حذف از نتایج موتورهای جست‌وجو را داشته‌اند حدود ۱۰درصد از نرخ جستجو را به خود اختصاص داده‌است. 

مطابق اعلام پایگاه SC Magazine ، شرکت فیس‌بوک با حدود ۱۰,۲۲۹مورد لینک حذف شده در ابتدای لیست قرار گرفت. همچنین لینک‌هایی از Google Groups ، You Tube ، Google+ ، Badoo ، ۱۹۲.com و twitter که حدوداً هزار لینک حذف شده در بر داشتند، پس از فیس بوک طبقه‌بندی شده‌اند. 

هرچند شرکت گوگل حدود ۲۳ نمونه از درخواست‌هایی را که منجر به حذف لینک شده‌اند منتشر کرده اما با این وجود معیارهای دقیق حذف لینک کاملاً واضح مشخص نشده است. 

کارشناسان امنیتی شرکت پاندا سکیوریتی به تمامی کاربران اینترنت توصیه می‌کنند که کاربران هرگز اطلاعات شخصی و محرمانه خود را در هیچ یک از شبکه‌های اجتماعی و وب سایت‌های فروشگاهی به اشتراک نگذارند، اگرچه «حق فراموشی» برای تمامی کاربران همچنان پابرجاست، اما به اشتراک‌گذاری شرایط خصوصی و اطلاعات محرمانه برای «در آینده فراموش شدن» کار عاقلانه‌ای به نظر نمی‌رسد.

کد مطلب : 10505
https://aftana.ir/vdcammn6.49nww15kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی