مسئله آموزش همواره یکی از مهمترین و چالش برانگیزترین موضوعات موجود در کشور بوده است. توجه به فعالیت های همزمان موسسات دولتی و خصوصی در این بخش به خصوص در حوزه فناوری اطلاعات و رقابت تنگاتنگی که بین موسسات آموزشی دولتی همانند دانشگاه ها و شرکت های خصوصی در این بخش وجود دارد، توجه ما را برانگیخت تا در این خصوص با مازیار گنجه ای مدیر عامل باسابقه شرکت کاریار ارقام و عضو کمیسیون آموزش سازمان نصر تهران به گفتگو بنشینیم و معضلات و مشکلات این حوزه را از دید یک فعال بخش خصوصی بررسی کنیم. متنی که در ادامه می خوانید شرح مصاحبه ما با وی است.
لطفا در ابتدا تاریخچه ای از فعالیت های کاریار ارقام ارائه نمایید.
شرکت کاریار ارقام در سال ۷۸ توسط گروهی از متخصصان سیسکو تاسیس شده است. فعالیت های آموزشی و فنی شرکت به موازات یکدیگر آغاز شد و آبان ماه ۷۸ شرکت اولین دوره آموزشی سیسکو را درایران برگزار کرد.
باتوجه به نیاز بازار، دپارتمان آموزش خیلی سریع رشد کرد و سعی شد تبلیغات نیز بیشتر در این زمینه انجام شود. در طول ۱۵ سال فعالیت ،۷ دپارتمان آموزشی شامل شبکه در خصوص سیسکو و مایکروسافت، امنیت سایبری، دیتا سنتر که حدود ۸ سال از فعالیت آن می گذرد و روی موضوعات متنوعی چون استانداردسازی مراکزداده تمرکز دارد، مجازی سازی،تلکام ووایرلس،لینوکس و مدیریت IT، تشکیل شده است.
همچنین به منظورارتقاء سطح کیفی آموزش و سعی دراستاندارسازی آموزش های بین المللی با اخذ نمایندگی از کمپانی LPI کانادا درزمینه لینوکس واخذ نمایندگی ازشرکت COUNCIL -ECدرزمینه دوره های امنیت ،عضویت درانجمنهای بین المللی TIA وBicsi جهت استانداردسازی مراکزدیتا تلاش در بروز کردن اطلاعات و پیشرفت فعالیت های کاریار ارقام شده است.
مشکلات ناشی از ورود دانشگاه ها به حوزه آموزش برندها را چطور ارزیابی می نمایید؟
در واقع مسئله اصلی ناهمگونی رقابتی است که بین بخش خصوصی و دانشگاه ها وجود دارد. بخش خصوصی برای پیشرفت باید بتواند در شرایط مساوی رقابت داشته