گوگل که به علت همدستی با دولت آمریکا برای جاسوسی مستقیم از کاربران خدمات خود با فشارهای فراوانی مواجه است، دست به ابتکار عمل تازهای زده است.
منبع : خبرگزاری فارس
گوگل که به علت همدستی با دولت آمریکا برای جاسوسی مستقیم از کاربران خدمات خود با فشارهای فراوانی مواجه است، دست به ابتکار عمل تازهای زده است.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، گوگل به تازگی یک گزارش مفصل منتشر کرده که در آن جزییات مربوط به تعداد سایتهای شناسایی شده توسط این شرکت که حاوی بدافزار یا حملات فیشینگ هستند درج شده است.
گوگل امیدوار است با اقداماتی از این دست به مشتریان خود ثابت کند که برای حفظ حقوق آنان جدیت کامل دارد و به هیچ وجه حاضر نیست اطلاعات شخصی افراد را در اختیار دیگران بگذارد و در مقابل برای تامین امنیت افراد احساس مسئولیت میکند. البته در مقابل، منتقدان گوگل میگویند انتشار چنین گزارشهایی چیزی را تغییر نمیدهد و گوگل کماکان به علت همکاری با کاخ سفید در جهت سرقت اطلاعات شخصی کاربران و جاسوسی از عملکرد آنها مسئول است.
به هر حال گوگل در گزارش تازه خود دو دسته از سایتها را از یکدیگر متمایز کرده است. یکی سایتهای آلوده به بدافزار که نرم افزارهای مخربی را به طور مخفیانه بر روی رایانه های کاربران نصب می کنند. هکرها از این نرمافزارها برای سرقت اطلاعات حساس کاربران استفاده می کنند.
دسته دوم، سایتهای فیشینگ هستند که ظاهری قانونی دارند و به شیوه های مختلف کاربران را وادار میکنند تا اطلاعات کاربری خود در سایتهای بانکداری و خرید الکترونیک دیگر را در این سایت ها وارد کنند.
در گزارش گوگل تصریح شده که این شرکت هر روز ۱۰ هزار سایت از این دست را شناسایی میکند و تعداد هر دو نوع سایت به طور کلی رو به افزایش است. گوگل مدعی شده که با اجرای درست این برنامه میتوان از آلوده شدن رایانههای یک میلیارد کاربر اینترنت جلوگیری کرد.