جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ , 22 Nov 2024
جالب است ۰
هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات با شعار «هوش مصنوعی: کسب‌وکار، جامعه و دولت» دی‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.
هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات با شعار «هوش مصنوعی: کسب‌وکار، جامعه و دولت» دی‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.
 
به گزارش افتانا، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات (ایرانداک) هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات را در دی‌ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌کند. جایزه ملی فناوری اطلاعات با گرد آوردن همه اندیشمندان، صاحب‌نظران و پژوهشگران ملی در زمینه فناوری اطلاعات، قصد دارد کانونی را برای تبادل آرا و ارائه دستاوردهای جدید سازمان‌ها و نهادهای فعال در این عرصه فراهم ‌سازد.
 
معرفی دستاوردهای برگزیده در حوزه‌های گوناگون علوم و فناوری اطلاعات، برقراری پیوند و تعامل میان صاحب‌نظران و پژوهشگران علوم انسانی و اجتماعی، سیاست‌گذاری و مدیریت، علوم مهندسی در حوزه فناوری اطلاعات و زمینه‌های مرتبط، بهبود و تقویت نگرش میان‌رشته‌ای و چندرشته‌ای با تمرکز بر هوش مصنوعی در حوزه‌های گوناگون علوم و فناوری اطلاعات از اهداف این جشنواره است که با  برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی در حوزه‌های گوناگون اجتماعی، فرهنگی، سیاستی ـ ‌مدیریتی و علمی ـ ‌فناورانه در راستای کاربست هوش مصنوعی در محصولات و سیاست‌گذاری‌ها همراه است
 
بخش‌های هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات :
محصول: هرگونه نوآوری و ابتکار در حوزه‌ء کاربرد فناوری اطلاعات است که می‌تواند محصول و خدمت نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و ارتباطاتی (شبکه‌ای)، استانداردها، معماری‌ها و روش‌شناسی‌های طراحی و ساخت سامانه‌های کاربردی و روش‌ها و استانداردهای کاربرد فناوری اطلاعات و اشاعه‌ آن‌ها در بستری فرهنگی اجتماعی ارائه شود.
 
«جایزه فناوری اطلاعات برتر (فاب)» با هدف‌ معرفی محصولات فناورانه و کمک به ایجاد بازار، تشویق به توسعه محصولات فناورانه، کمک به تولید و صادرات محصولات فناورانه و توجه به ملاحظات فرهنگی و اجتماعی محصولات فناورانه به برگزیدگان اعطا می‌شود:
 
مدیران برتر فناوری اطلاعات: «مبفا» یک جایزه فردی است که به مدیران برتر فناوری اطلاعات در بخش دولتی و خصوصی اختصاص دارد و با هدف شناسایی و بررسی مدیران برتر این حوزه، افزایش انگیزه جهت ارتقای توانمندی آن‌ها، ایجاد فضای رقابتی و پویا بین متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و در نهایت آگاه‌سازی مدیران عالی کشور از نخبگان حوزه فناوری اطلاعات شکل گرفته است. این مدیران از منظر معیارهایی نظیر توانمندی کار گروهی، توانمندی آموزشی، توانمندی پژوهشی، توانمندی اجرایی، جوایز و افتخارات و داستان موفقیت مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.
 
جایزه ملی شرکت‌های فناوری اطلاعات تحول‌آفرین: یک پل ارتباطی مستقیم و بی‌واسطه با هدف آشنایی مدیران عالی و سایر دولتمردان با توانمندی‌های شرکت‌های کوچک و بزرگ فعال در عرصه فناوری کشور که پتانسیل‌های توسعه و تحول‌آفرینی در ابعاد مختلف مورد نظر را دارند. هر شرکت با شرکت‌های هم سطح خود مورد ارزیابی قرار گرفته و رقابت می‌کند. این جایزه به منظور شناسایی و تجلیل از این شرکت‌ها و در راستای ماموریت‌های اصلی جایزه ملی فناوری اطلاعات اعطا خواهد شد.
 
مقاله: چکیده‌ مقاله‌ها در این رویداد باید در یکی از محورهای سه‌گانه علمی فناوری، سیاستی مدیریتی، اجتماعی فرهنگی باشد. ایرانداک در نظر دارد مقاله‌های برگزیده‌ رویداد را در نشریه‌ علمی پژوهشی «پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات»، «مدیریت اطلاعات» و «علوم و فنون مدیریت اطلاعات» منتشر و در پایگاه‌های ISC و Civilica و ایرانداک نمایه کند.
 
همچنین هم‌زمان با برگزاری رویداد، نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه‌ فناوری اطلاعات برپا خواهد شد.
 
علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت رویداد یا تماس  با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۴۹۴۹۵۳ اطلاعات بیشتری درباره این رویداد دریافت کنند.
 
کد مطلب : 22467
https://aftana.ir/vdca0ynu.49nui15kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی