دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 20 May 2024
جالب است ۰
یک مشاور در تدوین چارچوب‌های قانونی و نهادی به منظور استقرار اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از عزم جدی معاونت علمی برای حمایت از طرح‌های توسعه‌دهنده شهرهای هوشمند خبر داد.
یک مشاور در تدوین چارچوب‌های قانونی و نهادی به منظور استقرار اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از عزم جدی معاونت علمی برای حمایت از طرح‌های توسعه‌دهنده شهرهای هوشمند خبر داد.
 
به گزارش افتانا، مریم ملونی، مشاور در تدوین چارچوب‌های قانونی و نهادی به منظور استقرار اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با حضور در چهارمین دوره نمایشگاه شهر هوشمند بر عزم جدی معاونت علمی برای حمایت از طرح‌های توسعه‌دهنده شهرهای هوشمند، تاکید کرد و گفت: برای تحقق این کار نیاز داریم که همه نهادهای ذیربط و مؤثردر این زمینه، ایفای نقش کنند.
 
وی افزود: در راستای سیاست‌های اخیر معاونت علمی، فناوری و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، طرح‌ها و پروژه‌هایی که در قالب پروژه‌های کلانی از سوی دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی پیشنهاد و در قالب خرد شدن به پروژه‌های کوچک و متوسط توسط شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق و قابلیت اجرایی شدن دارند، از سیاست‌های حمایتی معاونت با همکاری نهادهای حاکمیتی که تولیت این کار را بر عهده دارند، از جمله وزارت کشور و شهرداری برخوردار می‌شوند.
 
ملونی در ادامه با اشاره به این که طرح‌ها باید توسط بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق انجام شوند، گفت: معاونت علمی آمادگی دارد در زمینه توسعه شهر هوشمند در قالب نقشه راه مدون در کشور با دیگر نهادها همکاری کند و در این زمینه تقسیم کار ملی و نهادی برای هدفمند کردن فعالیت‌ها و هزینه کرد و تخصیص اعتبارات باید مورد توجه قرار گیرد.
 
وی ادامه داد: یکی دیگر از ظرفیت‌های معاونت علمی این است که از پروژه‌هایی که دانش فنی آنها در کشور وجود ندارد نیز در قالب برنامه‌های سیاست‌گذاری‌ ذیل ستادهای فعال حوزه‌های انرژی، حمل و نقل، عمران و ساختمان، فناوری و اطلاعات، فناوری نرم و آب، اقلیم و محیط زیست؛ حمایت کند که لازم است از سوی نهادها و دستگاه‌های اجرایی متولی اطلاعات و ابعاد کار، طرح موضوع شود.
 
وی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر طرح‌های پایلوت و آزمایشی موفقی در سطح کشور در زمینه شهر هوشمند به اجرا درآمده است که با توجه به گستردگی مقوله شهر هوشمند باید این طرح‌ها باید با ایجاد قطب‌های تخصصی و تقسیم کار در قالب پایلوت کردن مناطق و ایجاد بستر لازم برای انتقال تجربیات موفق و ناموفق در سطح کشور و همچنین در سطوح بین‌المللی به شکل تخصصی‌، بستر مناسبی را برای انجام پروژه ها و فعالیت های موفق و با سرعت مناسب در کشور ایجاد کند.
کد مطلب : 20804
https://aftana.ir/vdcdoj0x.yt0zz6a22y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی