سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ , 19 Nov 2024
جالب است ۰
چهارمین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات پس از دو روز به کار خود پایان داد.

چهارمین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات پس از دو روز به کار خود پایان داد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، چهارمین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات که روزهای چهاردهم و پانزدهم از سوی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران و با همکاری انجمن انفورماتیک ایران در مرکز مطالعات بهره‌وری منابع انسانی سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد با معرفی تجارب موفق مدیریت IT در سازمان‌های مختلف دولتی و خصوصی همراه بود.

داود کریم‌زادگان، مدیرکل دفتر کنترل پروژه‌های فناوری اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات در روز دوم این همایش به تشریح موضوع تدوین نظام شاخص‌های ملی فناوری اطلاعات و تاثیر دستاوردهای این نظام بر ارتقای رتبه ایران در ITU پرداخت و همچنین به سابقه پایش فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور اشاره کرد و ۳۳ شاخص فرابخشی در این زمینه را برشمرد. 

وی دراین رابطه گفت: سازمان فناوری اطلاعات ایران تلاش‌های بسیاری برای استخراج شاخص‌های کمی فاوا در کشور انجام داده و آمارگیری‌های تخصصی در این زمینه بر جوامع گوناگون آماری صورت گرفته است. 

کریم زادگان دراین رابطه تاکید کرد: قطعا مجموعه کارشناسی شده این آمارها با تمرکز بر موضوع سنجش و پایش می‌تواند جایگاه واقعی IT را در کشور مشخص کند. سازمان فاوا نظام شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات را در سال ۹۰ به‌منظور تدوین و اجرا مورد بررسی قرار داد تا درنهایت پس از اجرای فاز صفر، این نظام در سال ۹۲ ابلاغ شد. در سال ۹۳ شاهد اجرای فاز اول نظام پایش شاخص های فاوا در کشور بودیم. 

کریم زادگان درخصوص اجرای فاز دوم نظام پایش شاخص‌های فاوا در کشور گفت: سازمان فناوری اطلاعات این فاز را سال۹۴ در کشور اجرایی کرده و امیدواریم شاخص‌های به‌دست آمده از طریق مشارکت بیشتر بخش خصوصی به توسعه بیشتر فاوا در کشور کمک کند.

در بخش دیگری از چهارمین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات، مجتبی لشکربلوکی، مشاور وزیر امور اقتصاد و دارایی تجارب موفق این وزارت‌خانه در زمینه مدیریت استراتژیک مبتنی بر فناوری اطلاعات را معرفی کرد. 

لشکربلوکی تدوین برنامه‌های راهبردی وزارت امور اقتصاد و دارایی در ۱۰۰ روز اول دولت تدبیر و امید را یکی از دستاوردهای مهم این وزارتخانه خواند و گفت: از ابتدای کار وزیرامور اقتصاد و دارایی در دولت تدبیر و امید، برنامه‌ای مبتنی بر برون رفت از اقتصاد نفتی درنظر گرفته شد و درهمین راستا هشت پروژه کلیدی که نقش فناوری اطلاعات در آنها توانمندسازی و یا محرک بوده، تعریف و تبیین شد. 

وی طرح پنجره واحد گمرکی را یکی از این طرح‌ها خواند و تاکید کرد: ایجاد سامانه مدیریت استراتژیک و تعیین اولویت‌های راهبردی در وزارت امور اقتصاد و دارایی، قطعا اقدام موثر و راهکار عملیاتی این وزارت‌خانه در پیشبرد اهداف اقتصادی و مردمی کردن اقتصاد طی مدت اخیر بوده است. 

حمیدرضا احمدیان، مدیرفناوری اطلاعات وزارت امور اقتصاد و دارایی نیز به تعریف چشم‌انداز ماموریت و برنامه راهبردی این وزارت‌خانه پرداخت و مجموعه راهکارهای عملیاتی وزارت امور اقتصاد و دارایی مبتنی بر فناوری اطلاعات را تشریح کرد. 

احمدیان با تاکید براینکه فناوری اطلاعات ابزار قدرتمند وزارت امور اقتصاد و دارایی در دولت تدبیر و امید بوده، گفت:این وزارت‌خانه با هم‌سو کردن استراتژی‌های کسب‌وکار و استراتژی‌های فاوا موفق شد از این ابزار تکنولوژیک به منظور توانمندسازی اقتصاد کشور بهره بگیرد.
 
وی در تشریح اقدامات وزارت امور اقتصاد و دارایی به استانداردسازی حوزه‌های تصمیم‌گیری فناوری اطلاعات با راهبرد حاکمیت فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: در این راستا می‌توان به تعریف پروژه IX اقتصادی با هدف رگولاتوری اقتصاد کشور و تعیین چارچوبی برای استانداردسازی تبادل اطلاعات اقتصادی اشاره کرد.

کد مطلب : 10643
https://aftana.ir/vdcds90f.yt0zo6a22y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی