چهارمین دوره همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات روزهای چهاردهم و پانزدهم دیماه برگزار میشود.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، کنفرانس مطبوعاتی چهارمین دوره همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات صبح روز شنبه دوازدهم دیماه در سازمان نظام صنفی رایانهای تهران برگزار شد.
این نشست با حضور ناصرعلی سعادت، رئیس سازمان و رئیس چهارمین دوره همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات، علی آذرکار، عضو هیئت مدیره سازمان و رئیس دبیرخانه همایش، اصغر رضانژاد، دبیر سازمان و الهه نجفی، دبیر کمیته علمی همایش و خبرنگاران رسانههای تخصصی فناوری اطلاعات و حوزه اقتصاد برگزار شد.
در ابتدای این نشست، ناصرعلی سعادت، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای با اشاره به برگزاری سه دوره اخیر همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات و برگزاری همایش چهارم گفت: سازمان نظام صنفی رایانهای تهران طی سه سال گذشته با هدف ارتقای سطح آگاهی مدیران دولتی و خصوصی با مفاهیم مدیریت IT، سلسله همایش های راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات را برگزار کرده است و امسال چهارمین دوره همایش را روزهای ۱۴ و ۱۵دی ماه با موضوع سازوکارهای سنجش، پایش و کنترل در حوزه راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات برگزار می کند.
سعادت با تشریح موضوع اصلی همایش چهارم راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات گفت: موضوع مدیریت فناوری اطلاعات و به خدمت گرفتن آن در ارگان ها و سازمان های مختلف، محور کلی همایش طی سه دوره اخیر بوده اما امسال بر بحث سنجش و کنترل فناوری اطلاعات در حوزه مدیریت و راهبری IT تمرکز فراوانی شده و مقالات مفصلی طی دو روز برگزاری همایش با این محور ارائه خواهد شد.
رئیس چهارمین دوره همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات تاکید کرد: بهدلیل ضرورت آشنایی تمام نهادها و سازمان های دولتی و خصوصی با بحث مدیریت فناوری اطلاعات، مخاطبان این همایش همه مدیران بخش خصوصی، دولت وصاحبان صنایع و بانک ها هستند.
علی آذرکار، مسئول کمیسیون استاندارد و تدوین مقررات سازمان نظام صنفی رایانهای تهران به عنوان رئیس دبیرخانه برگزاری چهارمین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات در این نشست به تشریح اهداف سازمان در برگزاری همایش پرداخت و گفت : تلاش سازمان در برگزاری دورههای مختلف همایش این بوده که از چشمانداز کاربردی و تجربی به مقوله مدیریت فناوری اطلاعات بپردازد؛ چراکه مخاطبان ما از قشری هستند که با موضوعات کاربردی بیشتر سروکار دارند.
آذرکار در این رابطه ادامه داد: امسال نمونههای موفق مدیریت کاربردی فناوری اطلاعات متمرکز بر بحث سنجش و پایش فاوا در نهادها و سازمانهای مختلف طی دو روزهمایش با حضور کارشناسان و صاحبنظران ارائه شده و مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیس دبیرخانه چهارمین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات با اشاره به استقبال مثبت از برگزاری این همایش گفت: حجم مقالات و محتوای فزاینده این همایش در زمینه مدیریت و راهبری فناوری اطلاعات باعث شد برخلاف سال های قبل که همایش در یک روز برگزار شد،امسال طی دو روز برگزار شود.
آذرکار درخصوص هدف سازمان از برگزاری این همایش ادامه داد: هدف نهایی سازمان از برگزاری این همایش، توسعه فضای کسب و کاردرحوزه مشاوره و مدیریت فناوری اطلاعات است؛ امیدواریم با تجارب مطرح شده در این همایش و برگزاری نمایشگاه جانبی آن، بتوانیم به توسعه فعالیت در این فضا کمک کنیم.
وی با اشاره به همکاری انجمن انفورماتیک ایران و سازمان در برگزاری چهارمین دوره همایش گفت: امسال سازمان با همکاری انجمن انفورماتیک ایران این همایش را برگزار می کند تا تجارب کاربردی حوزه مدیریت وراهبری فناوری اطلاعات به نظریه های دانشگاهی این حوزه پیوند بخورد.
رئیس دبیرخانه چهارمین همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات در بخش دیگری از صحبتهایش به موضوع مشکلات بخش خصوصی در زمینه ناآشنایی کارفرمایان با تعریف و هدایت پروژههای IT اشاره کرد و گفت: با توجه به این مشکل، دبیرخانه دائمی همایش راهبری و مدیریت فناوری اطلاعات موضوع طرح «جایزه ارتقای ظرفیت کارفرمایی» را مطرح کرده است. این طرح به منظور ارتقا ظرفیت کارفرمایی در برونسپاری پروژههای فناوری اطلاعات، طراحی شده است.
به گفته آذرکار، از طریق فرآیند ارزیابی سالانه مرتبط با این جایزه، سازمانها و بنگاهها با مدل بلوغ فرآیندی تامین خدمات و محصولات فناوری اطلاعات آشنا میشوند و میتوانند معیارهایی را برای ارزیابی ظرفیت کارفرمایی ایجاد کنند.
آذرکار دراین رابطه ادامه داد: دبیرخانه طرح جایزه ارتقای ظرفیت کارفرمایی، همچنین به منظور ترویج این مدلها بهعنوان بازوی مشورتی سازمانها ایفای نقش خواهد کرد.