وب سایت اینترسپت، رجین را از بدافزارهای جمعآوری اطلاعات در سازمان امنیت ملی امریکا و سازمان جاسوسی بریتانیا اعلام کرد.
رجین، مخلوق سازمانهای جاسوسی آمریکا و بریتانیا
خبرگزاری آلمان , 5 آذر 1393 ساعت 12:00
وب سایت اینترسپت، رجین را از بدافزارهای جمعآوری اطلاعات در سازمان امنیت ملی امریکا و سازمان جاسوسی بریتانیا اعلام کرد.
وب سایت اینترسپت، رجین را از بدافزارهای جمعآوری اطلاعات در سازمان امنیت ملی امریکا و سازمان جاسوسی بریتانیا اعلام کرد.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، به نظر کارشناسان، ویروس کامپیوتری رجین توسط سازمانهای «ان اس ای» و «جی سی اچ کیو» روانه دنیای مجازی شده است.بر اساس گزارش وبسایت اینترسپت که اخبار و اسناد مربوط به افشاگریهای ادوارد اسنودن را منتشر میکند، "رجین" (Regin) از بدافزارهای ویژه جمعآوری اطلاعات «سازمان امنیت ملی آمریکا» (ان اس ای) و سازمان جاسوسی «جی سی اچ کیو» بریتانیا است.
رجین که میتواند سالها بهطور ناشناس کامپیوترها را کنترل کرده و حتی در حالت آفلاین نیز فعال باشد، نخستین بار توسط شرکت «سیمانتک» شناسایی و معرفی شد. سازمانهای جاسوسی آمریکایی و بریتانیایی این ویروس را در سال ۲۰۰۸ به جریان انداخته و در سال ۲۰۱۱ فعالیت آن را متوقف کرده بودند. شرکت سیمانتک معتقد است که این ویروس دوباره در سال ۲۰۱۳ فعال شده و هماکنون نیز در حال دزدیدن اطلاعات از کشورها، شرکتها، موسسات تحقیقاتی و اشخاص حقیقی است.
رجین علاوه بر دزدی اطلاعاتی، میتواند از صفحه کامپیوترهای آلوده اسکرینشات بگیرد، ماوس کامپیوتر و صفحهکلید را کنترل و حتی اطلاعات حذف شده را بازسازی کند.
حدود نیمی از کامپیوترهایی که در کشورهای گوناگون دچار این ویروس شدهاند به موسسهها و شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی و تلفنی تعلق دارند. بلگاکوم بلژیک یکی از عمدهترین این شرکتها بهشمار میرود.
موسسههای آلمانی که ماموریت ردیابی جاسوسی در دنیای مجازی را دارند، معتقدند که رجین به کامپیوترهای دولتی این کشور راه نیافته اما به گفته کارشناسان شرکت کاسپرسکی، شبکههای اینترنتی آلمان هم آلوده به رجین هستند.
بنا بر گزارش شرکت مخابراتی آلمانی تلهکوم، ویروس رجین را از سالها پیش شناسایی و برنامههای مناسبی برای مقابله با آن تولید کرده است.
بر اساس دادههای شرکت سیمانتک، روسیه و عربستان بیش از کشورهای دیگر هدف این ویروس قرار گرفتهاند. مکزیک، بلژیک، اتریش ایران، ایرلند، افغانستان، هندوستان، و پاکستان نیز در فهرست سیمانتک قرار دارند. البته محمود واعظی، وزیر ارتباطات ایران نفوذ رجین به کامپیوترهای این کشور را تکذیب و با بیان این که مرکز مخابراتی امام خمینی قابلیت شناسایی ویروسها و نرمافزارهای خارجی را دارد، تاکید کرد که تاکنون گزارشی از ورود ویروس رجین در کشور نداشتهایم.
کد مطلب: 8674