کارشناسان امنیتی در واکنش به رسوایی جدید آژانس امنیتی ملی آمریکا در دستیابی به رمزگذاریهای اینترنتی به دنبال ایجاد کمپینی برای بازسازی استانداردهای امنیتی اینترنت هستند.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، بعد از افشاگری جدید اسنودن درباره دسترسی نهادهای جاسوسی آمریکا به رمزگذاریهای اینترنت، کارشناسان امنیت اینترنت خواستار ایجاد یک کمپین برای بازنویسی امنیت وب سایتها شدهاند.
این کارشناسان اذعان دارند که این کار نمیتواند آسان باشد چرا که متخصصان امنیت شبکهای که برای دولت آمریکا کار میکنند اکپرا از خبرهترین کارشناسان هستند.
کارشناسان ارشد فناوری اکنون به دنبال این هستند که بدانند جاسوسان آمریکایی به دلیل ضعف در استاندارهای امنیتی به این توانایی رسیدهاند یا این دسترسی، دلیل دیگری داشته است؟
متیو گرین، استاد رمزگذاری اینترنتی جان هاپکینز میگوید: ما تا به حال تصور میکردیم آنها با استفاده از ضعف در استاندارهای امنیتی میتوانند به بعضی رمزگذاریهای اینترنتی دست پیدا کنند و تصور نمیکریم که تا این حد بخواهند دیوانهوار عمل کنند.
مسئول قوانین اساسی تکنولوژی اینترنت هم به رویترز گفت که به دنبال تشدید و تقویت استاندارهای امنیتی به خصوص درباره حسابهای بانکی، ایمیلها و دیگر صفحات است.
آرکو، یک متخصص امنیت شبکه نیز رسوایی اخیر آژانس امنیت ملی آمریکا را یک نمونه از خطرات پیشبینی نشده شبکههای اینترنت عنوان کرده و تاکید میکند که باید برای پاسخ به این تهدیدات، تمهیدات جدی در نظر گرفت.
دیگر کارشناسان امنیت شبکه میگویند که اسناد تازه منتشر شده اسنودن نشان میدهد که آژانس امنیت ملی آمریکا با دستکاری استانداردها به چنین توانایی دست یافته است .
اسناد ارائه شده اسنودن به گاردین، نیویرک تایمز و دیگر رسانهها نشان میدهد که این نهاد امنیتی آمریکا با دسترسی به رمزگذاریهای اینترنتی به دنبال این بودند تا امکان ورود مخفیانه به بعضی طرحها و تضعیف استانداردها را به دست بیاورد.
بر اساس تازهترین افشاگریهای ادوارد اسنودن، آژانس امنیت ملی آمریکا از سال ۲۰۰۰ به طور مخفیانه اطلاعات دیجیتال صدها میلیون نفر را هک کرده و این در حالی است که افراد یاد شده تصور میکردند به علت قوانین موجود در مورد حریم شخصی از گزند نهادهای اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا در امان هستند.
اطلاعات رمزگذاری شده هک شده عبارتند از اطلاعات حسابهای بانکی، سوابق پزشکی بیماران، اسرار تجاری، جستجویهای تحت وب کاربران، چتهای اینترنت، جزییات تماسهای تلفنی ثابت و همراه و ... این نوع جاسوسی منحصر به کاربران آمریکایی نبوده و همه افرادی که در نقاط مختلف جهان از اینترنت استفاده میکنند را در بر میگیرد.
بر این اساس در بودجه سال ۲۰۱۳ آژانس امنیت ملی آمریکا بیش از ۲۵۰ میلیون دلار بودجه به قفل شکنی و رمزشکنی از این اطلاعات اختصاص یافته و از دهها ابررایانه برای تسریع امور کمک گرفته شده است.