معاون اول رییسجمهور، ادغام وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات با وزارت راه و شهرسازی را تکلیف مجلس بر دولت برشمرد و اعلام کرد: اگر این تکلیف برداشته شود، ما تمایل داریم که بخش فناوری اطلاعات به صورت جداگانه خود را حفظ کند.
به گزارش افتانا(پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، محمدرضا رحیمی در مراسم تودیع و معارفه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بنای وداع گفتن در جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد که بخواهیم با آقای تقیپور وداع کنیم. ما با او وداع نمیکنیم؛ چرا که از برادران بسیار خوب ما هستند و خداحافظی با ایشان به خصوص در غیابش سخت است.
وی افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از دستگاههایی است که کارشناسان برجستهای دارد و تعداد مهندسان آن در حد چند وزارتخانه هستند، اما از آنجا که طبق برنامه پنج ساله توسعه قرار بر این است که دولت کوچکتر شود، باید وزارتخانهها با هم ادغام شوند.
وی خاطرنشان کرد: البته در این وزارتخانه بخش ارتباطات که همان مخابرات خودمان است را فروختیم. با اینکه درآمد بسیار بالایی داشت، اما به هر حال نوش جان آنهایی که آن را خریدند، ولی باید برای بخش فناوری اطلاعات تدبیری کنیم و بهتر این است که این بخش خود را حفظ کند و همچنین بتواند در حوزه تولید ثروت فعالتر باشد.
رحیمی افزود:امروز در جهان شاهد افزایش روزافزون ارتباطات الکترونیکی و اطلاعاتی هستیم و هر روز دستاوردهای جدیدی را میبینیم که این وزارتخانه هم از این قاعده مستثنی نیست، اما به نظر من این دستاوردها به خوبی در جامعه مطرح نمی شود.
رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هر شخصی به این دولت میآید با احترام وارد میشود، اما وقتی می رود با اخم است، اما باید بدانیم که این آمدنها و رفتنها مثل کار خداست که اولاد، ثروت و سلامت را میدهد و آن را میگیرد و ما حکمت آن را نمیدانیم و خوی متعالی این است که وقتی رفتیم هم مانند روز اول خوب و خوش باشیم.
وی اضافه کرد: در دولت اصلاحات من که استاندار کردستان بودم را میخواستند کنار بگذارند ودر مراسم تودیع از اینکه من خیلی خوشحال بودم، تعجب میکردند. ما برای مسوولیت کردستان با گریه رفتیم و با خنده برگشتیم. وقتی منصوب شدیم ناراحت بودیم؛ چرا که مسوولیت بزرگی بر دوش ما گذاشته شده بود و وقتی کنار رفتیم خوشحال بودیم؛ چرا که این مسوولیت از دوشمان برداشته شد.
معاون اول رییسجمهور خاطرنشان کرد: آقای مهندس تقیپور از این جابجایی نرنجیدند، اما بهتر آن بود که با وجود کسالتی که داشتند در این مراسم حاضر میشدند. به هر حال باید این وزارتخانه را از آسیب حفظ کنیم تا بتواند دستاوردهای خود را داشته باشد و با آن جامعه را طراوت ببخشد.
رحیمی یادآور شد: ما قدردان آقای تقیپور هستیم و اگر قدردان نباشیم ناسپاسی کردهایم . آقای دکتر احمدینژاد هم چنین نظری دارند و این اتفاق برکناری نبود، بلکه به خاطر ادغام و تکلیفی بود که مجلس بر گردن دولت نهاده است و ما از این مساله خوشحال نیستیم و اگر این تکلیف برداشته شود ما تمایل داریم که بخش فناوری اطلاعات به صورت جداگانه خود را حفظ کند.
در پایان سخنان رحیمی یک روحانی از معاون اول رییسجمهور اجازه خواست و گلایه کرد که چرا اگر قرار بود که سرپرستی برای این وزارتخانه گذاشته شود یک فرد از مجموعه این وزارتخانه گذاشته نشد؟ و در عین حال از مهندس تقیپور به خاطر دور تصدیاش در وزارت ارتباطات تشکر کرد.
رحیمی در پاسخ گفت:همانطور که گفتم بحث ادغام است و نه برکناری و چون مبنا بر این است که این وزارتخانه با وزارت راه و شهرسازی ادغام شود، سرپرست این وزارتخانه نیز شخص آقای نیکزاد انتخاب شد والا در صورتی که این وزارتخانه به صورت جدا بخواهد اداره شود یک فرد از درون این مجموعه انتخاب خواهد شد.