جمعه ۲۶ تير ۱۴۰۵ , 17 Jul 2026
جالب است ۰
سخنگوی هیئت‌ رئیسه مجلس به نقل از وزیر ارتباطات

ایران در جنگ ۱۲روزه با ۲۲ هزار عملیات سایبری مواجه شد

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: طبق گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۲۲ هزار عملیات سایبری علیه کشور ۲ روز پیش و پس از جنگ ۱۲روزه تحمیلی علیه منافع کشور انجام شده است.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: طبق گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۲۲ هزار عملیات سایبری علیه کشور ۲ روز پیش و پس از جنگ ۱۲روزه تحمیلی علیه منافع کشور انجام شده است.
 
به گزارش افتانا، عباس گودرزی،  سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه ۳۱ تیرماه  درباره جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی که از ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح با حضور ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، برگزار شد به خبرنگارن حاضر در صحن مجلس گفت: در جلسه غیرعلنی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره موضوع ارتقای امنیت شبکه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و ارائه برنامه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات و حمایت از کارهای دیجیتال به نمایندگان مجلس گزارشی ارائه داد.
 
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: وزیر ارتباطات در این نشست عنوان کرد که ۲۲ هزار عملیات سایبری علیه کشور ۲ روز پیش از آغاز جنگ ۱۲ روزه تحمیلی آغاز شد و ۲ روز بعد از جنگ هم ادامه داشت که نشان‌دهنده جنگ سایبری گسترده و پیچیده علیه کشور در جریان این جنگ تحمیلی است. البته عملیات سایبری علیه زیرساخت‌ها و مواضع مختلف بود که بخش عمده‌ای از این عملیات‌ با اقدامات به‌موقع مسئولان مدیریت شد.
 
وی همچنین درباره این جلسه عنوان کرد: موضوع راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات نیز در جلسه غیرعلنی توسط نمایندگان مطرح شد و نمایندگان نسبت به پیشرفت کار و عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص نقد جدی داشتند و تذکرات لازم را ارائه دادند. با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اراده جمعی مسئولان دولت بر این است که با ایجاد زیرساخت‌های ملی، مصونیتی ایجاد کنند که آسیب‌ها را به حداقل برسانند و با تعامل دولت و مجلس و تذکرات درستی که نمایندگان دادند، افق روشنی در این زمینه قابل پیش بینی است.
 
کد مطلب : 22943
https://aftana.ir/vdcjthe8.uqe8xzsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


آخرین عناوین