کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

زخم کاری Play Protect بر پیکر برنامه‌های مخرب اندرویدی

14 بهمن 1403 ساعت 10:04

سرویس اسکن بدافزار «گوگل‌‌پلی‌پروتکت» (Play Protect)، به طور خودکار، مجوز‌ اپلیکیشن‌های اندرویدی خطرناک را لغو می‌کند.


سرویس اسکن بدافزار «گوگل‌‌پلی‌پروتکت» (Play Protect)، به طور خودکار، مجوز‌ اپلیکیشن‌های اندرویدی خطرناک را لغو می‌کند.
 
به گزارش افتانا، قابلیت سرویس اسکن بدافزار گوگل‌‌پلی‌پروتکت (Play Protect) که برای جلوگیری از دسترسی اپلیکیشن‌های مخرب به حافظه، تصاویر، دوربین و قسمت‌های دیگر گوشی طراحی شده است اکنون به طور خودکار روی دستگاه‌های اندرویدی فعال است تا مجوز اپلیکیشن‌های خطرناک را لغو کند. البته کاربران همچنان می‌توانند مجوزهای این اپلیکیشن‌ها را برگردانند، اما گوگل از آنها می‌خواهد تصمیم خود را برای «امنیت افزوده» تایید کنید.
 
گوگل‌‌پلی‌پروتکت، اسکن‌ها را روی همه اپلیکیشن‌های موجود در دستگاه از جمله برنامه‌هایی که از فروشگاه‌های برنامه یا سایت‌های دیگر بارگذاری شده‌اند، اجرا می‌کند. اگر گوگل، اپلیکیشن مضری را شناسایی کند، آن را از پلی‌استور حذف می‌کند و سپس به کاربران در صورت نصب آن روی گوشی خود، هشدار می‌دهد.
 
گوگل ‌پلی پروتکت از قبل این قابلیت را دارد که مجوزهای اپلیکیشن‌ها را برای اپلیکیشن‌هایی که مدتی استفاده نکرده‌اید، بازتنظیم کند و بر اساس شدت خطرناک بودن اپلیکیشن، می‌تواند به شکل خودکار، یک اپلیکیشن‌ مضر را مسدود یا غیرفعال کند. به‌علاوه، اگر آن را غیرفعال کنید، گوگل، اعلان‌هایی را در کروم و اندروید نشان می‌دهد که از شما می‌خواهد آن را دوباره فعال کنید. گوگل همچنین از تاکتیک‌های مهندسی اجتماعی کلاهبرداران، مانند تاکتیک‌هایی که کاربران را متقاعد می‌کند که پلی‌پروتکت را در هنگام تماس «برای دانلود اپلیکیشن‌های مخرب در اینترنت» غیرفعال کنند، جلوگیری می‌کند. برای جلوگیری از این موضوع، «پلی‌پروتکت» دیگر به شما اجازه نمی‌دهد سرویس را در حین تماس‌های تلفنی و ویدئویی، از جمله تماس‌هایی که از طریق برنامه‌های «محبوب» شخص ثالث انجام می‌شوند، غیرفعال کنید.
 
گوگل با به‌روزرسانی اخیر که تشخیص تهدید فوری را در گوشی‌های پیکسل فراهم می‌کند و می‌تواند رفتار مضر اپلیکیشن‌ را در لحظه، تشخیص دهد، به ‌تدریج پلی‌پروتکت را برای مبارزه با کلاهبرداری‌های در حال رشدی که در فروشگاه برنامه‌اش ظاهر می‌شوند، گسترش داده است. گوگل همچنین نشان احراز جدیدی را برای VPN‌ها معرفی کرد تا نشان دهد که استانداردهای امنیتی خاصی دارند.
 
 
 


کد مطلب: 22661

آدرس مطلب :
https://www.aftana.ir/news/22661/زخم-کاری-play-protect-پیکر-برنامه-های-مخرب-اندرویدی

افتانا
  https://www.aftana.ir