کارشناسان اعلام کردند که هزینههای آسیا و اقیانوسیه برای اینترنت اشیا (IoT) در سال ۲۰۲۱ تقریباً ۱۰ درصد افزایش یافت و با نرخ رشد فعلی تا سال ۲۰۲۵ به ۴۳۷ میلیارد دلار خواهد رسید.
در سالی که گذشت
هزینههای اینترنت اشیا در آسیا و اقیانوسیه 10 درصد افزایش داشت
سودابه محمدپور
7 بهمن 1400 ساعت 10:29
کارشناسان اعلام کردند که هزینههای آسیا و اقیانوسیه برای اینترنت اشیا (IoT) در سال ۲۰۲۱ تقریباً ۱۰ درصد افزایش یافت و با نرخ رشد فعلی تا سال ۲۰۲۵ به ۴۳۷ میلیارد دلار خواهد رسید.
کارشناسان تخمین زدند که هزینههای اینترنت اشیا در منطقه آسیا و اقیانوسیه تا سال ۲۰۲۵ به ۴۳۷ میلیارد دلار خواهد رسید.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، کارشناسان اعلام کردند که هزینههای آسیا و اقیانوسیه برای اینترنت اشیا (IoT) در سال ۲۰۲۱ تقریباً ۱۰ درصد افزایش یافت و با نرخ رشد فعلی تا سال ۲۰۲۵ به ۴۳۷ میلیارد دلار خواهد رسید.
شرکت تجزیه وتحلیل آیدیسی (IDC) ضمن اشاره به افزایش ۸ درصدی نرخ رشد بین سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، ادعا کرد که هزینههای اینترنت اشیا در منطقه آسیا و اقیانوسیه باید نرخ رشد ترکیبی سالانه ۱۲.۱ درصدی را بین سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۵ حفظ کند؛ سال گذشته، هزینهها پس از رشد ۹.۶ درصدی بین سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، به حدود ۲۷۰ میلیارد دلار رسید.
طبق دستورالعمل ۶ ماهه شرکت در خصوص هزینههای اینترنت اشیا در سراسر جهان، این رشد به دلیل افزایش پذیرش ردیابی مکان، تشخیص چهره، دورکاری، تدارکات زنجیره سرد و ردیابی واکسنها، کاربرد ویدئو محور و استقرار ۵G در منطقه است.
بیل روجاس (Bill Rojas)، پژوهشگر کمکی در آیدیسی در منطقه آسیا و اقیانوسیه گفت: «اینترنت اشیا در بازارهای آسیا و اقیانوسیه به استثنای ژاپن (APEJ) در صنایع مختلف از جمله حمل و نقل، خردهفروشی، تولید، منابع و تأسیسات به رشد پیوسته خود ادامه میدهد. در بسیاری پروژههای فاز اول، شرکتها روی یک مورد استفاده واحد و کسب جریانهای داده از منابع واحد تمرکز میکنند، اما زمانی که سازمانها درک عمیقتری از عملیات خود مبتنی بر داده کسب میکنند، میتوانند شروع به استفاده از منابع داده دیگر مانند مکانیابی جغرافیایی، دادههای تعمیر و نگهداری ماشینآلات، آب و هوا، فعالیت تراکنشها، دادههای ترافیک تلهمتری وسایل نقلیه و غیره با هدف بهبود تجزیه و تحلیل و گسترش فراتر از موارد استفاده اصلی کنند.»
به گفته آیدیسی، برای این کانال ارائه دهندگان خدمات میتوانند انتظار پاکسازی فضای اینترنت اشیا را داشته باشند، زیرا خدمات در سال ۲۰۲۱ به بزرگترین گروه فناوری تبدیل شد و قرار است این روند را تا پایان سال ۲۰۲۵ حفظ کند.
محققان اظهار داشتند که استرالیا پس از چین، کره جنوبی و هند، چهارمین سرمایهگذار بزرگ در بازار در منطقه آسیا و اقیانوسیه بود و پس از آن اندونزی قرار دارد. در عین حال، کشورهایی که سریعترین هزینه اینترنت اشیاء را در این دوره خواهند دید، هنگکنگ، سنگاپور و مالزی هستند.
محرک پذیرش ملی اینترنت اشیا، ابتکاراتی همچون ساخت زیرساختهای هوشمند مانند پوشش اتصال گستردهتر، استقرار ۵G، مناطق عمومی وایفای، شبکه هوشمند، شهرهای هوشمند و مناطق ویژه اقتصادی است.
آیدیسی اعلام کرد که تولید گسسته و فرآیندی، با یک سوم سهام در سال ۲۰۲۱، بزرگترین منبع هزینههای اینترنت اشیا در منطقه آسیا و اقیانوسیه خواهد بود و پس از آن مصرف کننده و دولت به ترتیب در ردههای بعدی قرار دارند.
شرکت ادامه داد که تسریع سرمایهگذاریهای فناوری، بهویژه در بخشهای تولید، خردهفروشی، حملونقل، ساختوساز و مصرفکننده، تمرکز جدید خواهد بود.
محققان شرکت پیشبینی کردند که صنایعی با سریعترین رشد در سال ۲۰۲۱، صنایع ساخت و ساز و خرده فروشی با افزایش ۱۳.۱ درصدی و ۱۳ درصدی باشند.
پیشبینی آیدیسی خوشبینانهتر از شرکت دیگر تحلیلگر به نام فراست اند سالیوان (Frost & Sullivan) است که در آوریل گذشته منتشر شد، که ادعا میکرد هزینههای اینترنت اشیا در آسیا و اقیانوسیه تا سال ۲۰۲۶ به رقم ۴۳۶.۸ میلیارد دلار خواهد رسید.
این شرکت اظهار داشت که بازار اینترنت اشیا به سرعت بهوسیله روندهای بزرگ، ازجمله ادغام شبکههای محاسباتی پیشرفته در سیستمهای اینترنت اشیا و استقرار اینترنت اشیا با باند باریک (NB) جدید در حال تغییر است.
کد مطلب: 18741