شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ , 23 Nov 2024
جالب است ۰
هکرها از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون، رمزارز به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از پل‌های بلاک‌چین به سرقت برده‌اند.
منبع : سایبربان
هکرها از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون، رمزارز به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از پل‌های بلاک‌چین به سرقت برده‌اند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، بررسی شرکت الیپتیک نشان می‌دهد هکرها از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون، رمزارز به ارزش یک‌میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از پل‌های بلاک‌چین به سرقت برده‌اند.

سارقان هفته گذشته ۱۹۰ میلیون دلار از شرکت رمزارز آمریکایی نوماد به سرقت بردند. این هفتمین مورد هکی بود که در سال ۲۰۲۲ روی داد و پل‌های بلاک‌چین – رشته کدهایی که کمک می‌کنند رمزارزها بین اپلیکیشن‌های مختلف جا به جا شوند- را هدف گرفت.

رونگویی هو، استاد علوم رایانه دانشگاه کلمبیا در نیویورک و یکی از موسسان شرکت امنیت سایبری سرتیک می‌گوید: این جنگی است که در آن شرکت امنیت سایبری یا پروژه نمی‌تواند برنده باشد. ما باید پروژه‌های زیادی را حمایت کنیم. هکرها وقتی یک پروژه بلاک‌چین را بررسی می‌کنند و باگی در آن نمی‌بینند به‌سرعت سراغ پروژه بعدی می‌روند تا زمانی که یک نقطه ضعف پیدا کنند.

در حال حاضر اکثر توکن‌های دیجیتالی در بلاک‌چین انحصاری خود نگهداری می‌شوند که در واقع یک لجر دیجیتالی عمومی هستند که تراکنش‌های کریپتویی را ضبط می‌کند. این امر پروژه‌های مذکور را در معرض خطر ایزوله شدن قرار داده و چشم‌انداز استفاده گسترده از آنها را محدود می‌کند.

پل‌های بلاک‌چین رفع این محدودیت‌ها را مدنظر دارند و حامیان آنها می‌گویند نقش اساسی در وب ۳ ایفا می‌کنند. با این حال پل‌های بلاک‌چین می‌توانند ضعیف‌ترین نقطه باشند.

هک نوماد، هشتمین سرقت بزرگ رمزارز بوده که تاکنون ثبت شده است. سرقت‌های دیگر از پل‌های بلاک‌چین در سال میلادی جاری شامل سرقت ۶۱۵ میلیون دلاری از شبکه رونین و سرقت ۳۲۰ میلیون دلاری از وارم‌هاول بوده‌اند.

نوماد و شرکت‌های دیگر سازنده نرم‌افزار پل‌ بلاک‌چین، حامیان مالی جلب کرده‌اند. درست پنج روز پیش از هک شدن، شرکت نوماد اعلام کرد ۲۲.۴ میلیون دلار از سرمایه‌گذاران شامل صرافی رمزارز کوین‌بیس گلوبال جذب کرده است. پرانای موهان، یکی از موسسان و مدیرعامل نوماد، مدل امنیتی این شرکت را استاندارد طلایی خوانده بود.

بر اساس گزارش رویترز، گفته می‌شود این شرکت با سازمان‌های اجرایی و یک شرکت تحلیل بلاک‌چین برای ردگیری وجوه مسروقه همکاری می‌کند. نوماد اواخر هفته گذشته جایزه‌ای معادل ۱۰ درصد از رمزارز به سرقت رفته از این پل بلاک‌چین این شرکت را اعلام کرد و روز یکشنبه اعلام کرد بیش از ۳۲ میلیون دلار از پول هک شده را تاکنون برگردانده است.

کارشناسان امنیت سایبری و بلاک‌چین  اظهار کرده‌اند پیچیدگی پل‌های بلاک‌چین به معنای آن است که می‌توانند پاشنه آشیل پروژه‌ها و اپلیکیشن‌هایی باشند که از آنها استفاده می‌کنند.
کد مطلب : 19275
https://aftana.ir/vdcdkx0f.yt0n56a22y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی