شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ , 23 Nov 2024
جالب است ۰
پیش‌بینی می‌شود که تا سه سال دیگر، هزینه‌ جرایم سایبری به ۶ هزار میلیارد دلار برسد.
منبع : خبرگزاری ايسنا
پیش‌بینی می‌شود که تا سه سال دیگر، هزینه‌ جرایم سایبری به ۶ هزار میلیارد دلار برسد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، پیش‌بینی‌ها و مشاهدات از صنعت امنیت سایبری نشان می‌دهد هزینه‌های خسارت جهانی در سال ۲۰۱۷ به بیش از ۵ میلیارد دلار برسد. این رقم نسبت به رقم ۳۲۵ میلیون دلار در سال ۲۰۱۵ افزایش یافته و حملات سایبری تا سال ۲۰۲۰ به میزان چهاربرابر افزایش می‌یابند. موارد زیر خلاصه‌ای از وضعیت صنعت امنیت سایبری در یک‌سال اخیر بوده و پیش‌بینی‌ها برای پنج سال آینده را نشان می‌دهد.

هزینه‌های جرایم سایبری تا سال ۲۰۲۱ به ۶ تریلیون دلار می‌رسد. جوامع سایبری و رسانه‌های بزرگ تا حد زیادی بر این پیش‌بینی واقف‌اند که آسیب‌ها و جرایم سایبری از ۳ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۵ به سالانه ۶ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۱ خواهدرسید. این نشان‌دهنده بزرگ‌ترین انتقال ثروت اقتصادی در تاریخ است که انگیزه‌های نوآوری و سرمایه‌گذاری را به مخاطره می‌اندازد و از تجارت جهانی مواد مخدر سودآورتر خواهدبود.

هزینه‌های امنیت سایبری بیش از یک‌تریلیون دلار از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ بوده و طبق گفته گارتنر، جریان رو به افزایش جرم و جنایات سایبری، هزینه‌های امنیت اطلاعات (زیرمجموعه امنیت سایبری) را به بیش از ۴/ ۸۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ رسانده‌است. به این نکته توجه کنید که حال این مقدار هزینه شامل بررسی اینترنت اشیا، IoT صنعتی، سیستم‌های کنترل صنعتی، امنیت خودرو و دیگر دسته‌های امنیتی سایبری نیست. از این رو پیش‌بینی می‌شود که هزینه‌های جهانی در زمینه محصولات و خدمات امنیت سایبری بیش از یک‌تریلیون دلار در طول پنج‌سال تا ۲۰۲۱ باشد. جرایم سایبری بیش از سه‌برابر شغل‌های فعلی امنیت سایبری است که پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۱ به ۵/ ۳ میلیون برسد. هر موقعیت فناوری در حال حاضر یک موقعیت امنیت سایبری محسوب می‌شود.

هر کارمند فناوری اطلاعات با حفاظت، دفاع از برنامه‌ها، داده‌ها، دستگاه‌ها، زیرساخت‌ها و افراد درگیر است. کمبود نیروی کار در حوزه امنیت سایبری حتی بدتر از آن چیزی است که تعداد پیشنهادهای کار نشان می‌دهد. درنتیجه امروزه نرخ بیکاری در زمینه امنیت سایبری به صفر درصد کاهش یافته‌است. سطح حملات انسانی تا سال ۲۰۲۲ به ۶ میلیارد نفر می‌رسد. همان‌طور که جهان به سمت دیجیتالی شدن پیش می‌رود، انسان‌ها به‌عنوان هدف اصلی مجرمان اینترنتی جایگزین ماشین‌ها شدند. در سال ۲۰۱۷، ۸/ ۳ میلیارد کاربر اینترنت وجود داشت (۵۱ درصد از جمعیت ۷ میلیارد نفری جهان) که نسبت به ۲ میلیارد نفر در سال ۲۰۱۵ افزایش یافته‌است.

بخش امنیت شبکه شرکت Ventures پیش‌بینی می‌کند تا سال ۲۰۲۲،  حدود ۶ میلیارد کاربر اینترنت (۷۵ درصد از جمعیت جهان از ۸میلیارد نفر پیش‌بینی شده) و بیش از ۵/ ۷ میلیارد کاربر اینترنت تا سال ۲۰۳۰ (۹۰ درصد از جمعیت پیش‌بینی شده جهان در سال ۲۰۳۰) وجود دارند.
کد مطلب : 14118
https://aftana.ir/vdcevz8z.jh8ezi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی