جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ , 26 Apr 2024
جالب است ۰
بانک مرکزی اروپا (ECB) به تازگی با انتشار چارچوب و اساس‌نامه جدیدی قصد دارد آمادگی بانک‌های اتحادیه اروپا را در قبال حملات سایبری بسنجد و به تقویت قوای دفاعی آنها بپردازد.
منبع : خبرگزاری ايسنا
بانک مرکزی اروپا (ECB) به تازگی با انتشار چارچوب و اساس‌نامه جدیدی قصد دارد آمادگی بانک‌های اتحادیه اروپا را در قبال حملات سایبری بسنجد و به تقویت قوای دفاعی آنها بپردازد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، در سال‌های اخیر که حملات سایبری به‌شدت رشد کرده‌است، موسسه‌های تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان هشدار داده‌اند که سال ۲۰۱۸، سال حملات سایبری و بدافزاری به سازمان‌های بزرگ، شرکت‌ها و نهادهای دولتی در جهان خواهد‌بود.

بانک مرکزی اروپا (ECB) در راستای تقویت و افزایش قدرت دفاعی بانک‌های اتحادیه اروپا و موسسات مالی و اعتباری این کشورها در برابر حملات سایبری، بدافزاری و باج‌افزاری اعلام کرد که قصد دارد با معرفی و ایجاد یک چارچوب و با همکاری متخصصان فناوری و اطلاعات فعال در حوزه امنیت سایبری و هکرهای سفید، سیستم بانکی اتحادیه اروپا را به طور اساسی در قبال حملات سایبری تقویت کند.

این چارچوب اروپایی که به منظور مقابله با تهدیدات سایبری اندیشیده و طراحی شده‌است، قرار است به‌عنوان نخستین برنامه جدی اروپا برای افزایش قوای دفاع سایبری خود در ماه جاری میلادی منتشر شود و میزان آمادگی و نحوه مقابله بانک‌های دولتی، خصوصی، تالار بورس و سهام و همچنین موسسات مالی و اعتباری را بسنجد و درنهایت به افزایش قوای دفاعی در برابر حملات سایبری بینجامد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، بدافزارها، باج‌افزارها و حملات DDOS ازجمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده‌است. طبق آمار، حملات سایبری در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی نیز به اوج خود رسیده و حالا خبر اینکه قرار است در سال‌های آتی اوضاع از این که هست هم نابسامان‌تر شود، بسیار نگران‌کننده به نظر می‌رسد.

همان‌طور که در اخبار گذشته اشاره شده‌است، سالانه بانک‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیب‌های جبران‌ناپذیری می‌شوند که ازجمله مهم‌ترین آنها می‌توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت‌های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.

بنابراین می‌توان گفت خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکت‌های کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمی‌توان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.

حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) به‌طور قطع یکی از مهلک‌ترین حملاتی است که در طول سال‌های اخیر صورت گرفته‌است.

حملات گسترده بدافزار واناکرای در سال گذشته به کشورها، سازمان‌ها و شرکت‌های دنیا، خسارات جبران‌ناپذیر بسیاری را برای آنها برجای گذاشت. به تازگی نیز ویروس رایانه‌ای و بدافزار «خرگوش بد» سر و صدای بسیاری به راه انداخته‌است و به شرکت‌ها و بانک‌ها و موسسات کوچک و بزرگی در کشورهای مختلف به‌خصوص در اروپا حمله کرده و اطلاعات محرمانه آنها را به سرقت برده‌است.
کد مطلب : 14050
https://aftana.ir/vdcjyyev.uqexizsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی